Aikamoinen urakka

Tänään kävin Kotkassa saamassa neljännen hoitoni 16:sta. Tuntuu aika urakalta kun vielä on 12 jäljellä. Tähän asti ei ole ollut mitään sivuoireita. Tosin toissapäivänä sain ripulin. Saankohan taas suolistotulehduksen ja joudun sairaalaan? Onneksi ei ole ollut kuumetta. Jos kuume nousee tietää se sairaalakeikkaa. Ei nyt jaksaisi.

Yllätykset jatkuvat. Viime viikolla kun tulin hoidosta ja hain postin siellä oli taas iso kirje minulle. Kirja sisälsi runokirjan Sinulle kukkivat puut. Kuva kirjasta artikkelikuvana. Luin sen heti läpi. Se oli juuri sellaista runoutta mistä pidän ja kuvitus tosi mahtava. Lähettäjä oli keskikouluaikainen koulukaveri Leena. Tämäkin tuli ihan puun takaa siis täytenä yllätyksenä. Kyllä lämmitti mieltä.

Huomisaamuna lähdemme taas kesäkotiimme Kiteelle. Emme voi olla tänä kesänä mökillä kuin torstaista sunnuntaihin. Lupasi hyvää säätä. Se lohduttaa kuitenkin, että pääsemme senkin ajanjakson viettämään siellä. Aikamoista ajelua. Meiltä menee kolme tuntia yhteensuuntaan.

Laitan tähän pari käsityöideaa, mitkä ovat pin-lisäyksinäni Pinterestissä. Olen virkkaamassa yksinkertaista kolmiohuivia. En vielä tiedä kenelle sen antaisin. Toisena käsityönäni on on mielenkiintoinen neulottava liivi itselleni. Se on vielä sellaisessa vaihteessa, etten voi laittaa kuvaa siitä tai siitä ei vielä oikein saa mitään kuvaa.

Kuvan ohjeella voi tehdä sohvatyynytpäällisiä tai vaikka torkkupeiton.

Tässä alku siitä kolmiohuivista, mitä virkkaan. Tästäkin kuvasta saa kuvan, miten huivi virkataan. Monipuolisemman siitä saa, kun tekee kerrokset erivärisellä langalla. Minä ajattelin tehdä yksivärisen. Huiviin voi laittaa myös hapsut.

Odotan niin päivää 9.8. milloin meidän Neulekahvila taas starttaa.

Ajattelin , että menen, vaikka iso riski saada korona, sillä tilanne Kymenlaaksossa on tosi huono. Viime kevään pitkä taukoni sieltä tuntui sietämättömältä. Meitä on hyvä porukka siellä. Se on hyvää terapiaa. Ihana tehdä yhdessä käsitöitä ja juoda kahvia.

Tässä alla on Afrikankukan virkkaus-ohje. Siitä saa tehtyä torkkupeittoja ja ihana mahdollisuus tehdä myös laukkuja. Erikoisen ihanan näköinen on kassina, jos tekee keskimmäiset kerrokset valkoisella ja reunakerrokset mustalla ja yhdistää palat mustalla.

Mieheni keräsi 4,5 litraa mustikoita mökkitontiltamme. Nyt sieltä enää tuskin saa mitään, sillä sorsapesueet pitävät huolen, ettei siellä ole yhtään mustikkaa. Pitää käydä vielä täältä Kouvolasta katsastamassa mustikka tilanne ensi viikolla.

Ihanaa on myös, että perjantaina saamme vieraaksi mökille kummityttömme Satun ja hänen miehensä. Siitä on tullut traditio, että tapaamme kerran vuoteen meidän kesämökillä. Joten kivaa tiedossa.

-maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s