viikosta toiseen

Olen kertonut kahdessa edellisessä postauksessa avoimesti sairastamastani rintasyövästä. Tämä siksi, että toivon sen olevan vastaavaan tilanteeseen joutuneille vertaistukea. Sain 29.6.22 ensimmäisen osan uutta sytostaattihoitoa. Se yllätyksekseni ei aiheuttanut mitään sivuoireita, vaan olen pystynyt elämään ihan normaalisti. Joudun tosin käymään Kotkassa kerran viikossa hoitoa saamassa ja maanantaisin laboratoriossa. Minä saan 16 annosta sytostaattia ja vasta kaksi olen saanut, joten homma vasta alussa. Sytostaattia vaihdetaan jossakin vaiheessa.

Eilen vietimme koko perheemme yhteistä pihajuhlaa. Oli tosi ihana olla koko perhe koolla. Korona on vaikeuttanut kokoontumisiamme. Sattui hyvä sää, joten olimme melkein koko ajan ulkona. Tilaisuus oli helppo järjestää, kun jokainen toi jotain syötävää eli nyyttikestiperiaatteella mentiin. Tunnelma oli lämmin. Tästä tulee varmaankin meidän perheen uusi perinne kokoontua kesäisin yhteen.

Tänään siivosimme kodin juhlien jäljeltä ja kävimme ostamassa puutarhamansikoita 5 kg laatikon. Pakastimme osan ja osan keitimme hilloksi. Se oma tekoinen mansikkahillo kun on niin hyvää. Pitää ostaa vielä toinen 5 kg mansikoita.

Välkästyönä virkkasin kaksi patalappua. Annan ne veljelleni nimipäivälahjaksi. Malli on tosi helppo ja yksinkertainen. Patalappu on kaksinkertainen, joten sormet eivät pala. Patalappuihin voi käyttää jämälankoja.

Artikkelikuvassa olevan tabletin myös virkkasin jakamastani virkkausohjeesta viime postauksessa. Näitä olisi tarkoitus virkata monta kappaletta, joita käytän kattauksessa.

Tykkään sisustaa kotiamme tekemilläni käsitöillä näin

saan kodistamme persoonallisen ja mieleisen.

2.7. oli Maijan nimipäivä. Sain valtavasti onnentoivotuksia. Olimme silloin mökillä. Kun tulimme kotiin otin postin postilaatikosta. Siellä oli paksu kirje, mikä oli osoitettu minulle. Sisällä avasin kuoren ja sieltä löytyi viereisessä kuvassa olevat sukat. Hyvä ystäväni Kati oli suunnitellut toivo-sukat minulle.

Lähetys tuli täytenä yllätyksenä ja se lämmitti tosi paljon mieltäni.

Tämän sairauden aikana olen todennut miten tärkeitä ystävät ovat. Hämmästyin yhteydenottojen paljoudesta. Olen onnellinen, että minulla on kaikki te rakkaat ystävät. Olette olleet tukemassa ja kannustamassa minua koko sairauden ajan. Osaan olla kiitollinen siitä! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s