SAIN SITTEN KAIKKI

Kaiken piti olla hyvin. Sitten minut leikattiin. Torstaina siis toissapäivänä minulla oli tapaaminen syöpälääkärin kanssa. Patologin tutkimusten tulokset olivat tulleet. Niistä paljastuikin, että syöpäni on ärhäkkä. Eli minä saan hoidoksi kaikki mahdolliset. Neljä kuukautta systostaatteja kerran viikossa, sen jälkeen sädehoitoja ja tablettihoitoja viisi vuotta. Jostakin pistoksestakin hän puhui.

Tieto tuli kuin märkä rätti kasvoille. Sen takia tuntui, että kaikki mitä lääkäri puhuin meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Me jo luulimme, että kun alunperin oli suunnitelma, että saan vaan sädehoitoja niin syksyllä pääsisimme jo matkoille. Toisin kävi. Niin kyllä matkoille pääsemme Kouvolasta Kotkaan kerran viikossa. Hoidot alkavat 29.6.22.

Saran polvipituiset kirjoneulesukat ovat nyt valmiit.

Olen neulomassa Sinille kesätoppia. Olen siinä jo melko pitkällä. Samaten olen virkannut korvakoruja, jos toisetkin tyttäret niistä ovat kiinnostuneet, muutkin kuin Sini.

Kun olen neulonut 9 islantilaisneuletta, niin niitä lankoja jäi myös jäljelle. Niin tarkkaan en lankoja osannut varata. Nyt eilen myin lankoja 90 e edestä. Islantilaisneuleet ryhmä on tarkoitettu lankojen ostoon ja myyntiin. Langat meni samantien.

Välkästyönä (minusta ihastuttava ilmaisu, lähtöisin Itä-Suomesta, vanha sanonta) ajattelin virkata pikku liinoja. Alla malli ja ohje.

Malli yksinkertainen ja kaunis. Voisin tehdä niistä tabletteja. Eri värisiäkin voisin tehdä, niin että sopisivat erilaisiin kattauksiin. Löysin ohjeen pinterestistä.

Tuo hoitojen saanti rajoittaa myös mökillä käyntejä. Jännittää valtavasti, että miten kroppani kestää niitä hoitoja. On niin huonoja kokemuksi niistä kahdesta sytostaatti kerrasta. Nyt on eri sytostaatti.

Menemme mökille, kun lupasi lämpenevää loppuviikoksi. Olemme siellä juhannuksen. Meillä on tarkoitus kokoontua koko perhe (17henkeä) pihajuhliin meille Kulotielle 8.7. Nyyttäri periaatteella. Meitä on niin monta, että on vaikea saada sovittua sellaista ajankohtaa, että se kaikille kävisi. Nyt sattui niin hyvin, että työssäkävijöiden lomat alkaa juhannukselta melkein kaikkien, joten saatiin järkättyä yhteinen aika. Jännityksellä odotan tulevaa… – maija –

2 vastausta artikkeliin “SAIN SITTEN KAIKKI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s