Vuosi 2022

Hyvää alkanutta vuotta 2022! Vuodet vierivät tosi nopeasti. Vai johtuukohan siitä, että ikää on tullut ja kun ajattelee sitä jäljellä olevaa aikaa niin tuntuu kuin vuodet vierisivät nyt nopeammin.

Pitää hiukan fiilistellä vielä mennyttä Joulua. Kaikki ei mennyt ihan niin kuin olimme suunnitelleet. Suvin perhe ei päässyt Kouvolaan ja Sinin perhe oli kipeänä, joten vietimme Joulua pienemmällä porukalla. Jouluaatto oli tosi tunnelmallinen. Tunnelman loivat Säteen ja Saran laulamat ja soittamat joululaulut. Ihana kuulla live-musiikkia.

Tuntui hyvältä, kun vanhin lapsenlapsemme (20v) laittoi viestin, että se minun neuloma islantilaisneule oli hänen toivotuin joululahja. Nyt päätin, että aloitan joululahjojen tekemisen jo tammikuussa. Teen pikkuhiljaa. Nauttii siitä käsitöistä enemmän kun ei tarvitse urakalla tehdä.

Nuo kuvassa olevat Sinin sukat olivat haasteelliset, kun lanka ohutta ja ohuet puikot. Joutui langanjuoksuja sitomaan, kun olisi tullut pitkiä langanjuoksuja. Kyllä olin helpottunut, kun sain ne valmiiksi. Saaja vaikutti myös tyytyväiseltä.

Tällä hetkellä neulon miehelleni kauluria Sulo-langasta. Se ei ainakaan kutia ja on pehmeää.

Nyt kun joululahjat on tehty voi alkaa miettiä mitä sitten. Aloitin toisena työnä olohuoneen ikkunoihin virkattua verhokappaa. Virkkaan ne puuvillalangasta.

Kuva ei kerro todellista väriä. Verhokapat ovat tummanvihreät oikeasti. Kuva vääristää väriä.

Vanhin lapsenlapsemme Tua toivoi, että neuloisin hänen avopuolisolleen islantilaisneuleen. Tilasin jo langat ja ne jo tulivat. Neulon Alafosslopista sen neulepaidan. Ville on melko kookas nuori mies, joten jännään kovasti, että tuleeko sopiva.

Tilasin Novitan Jokilankaa ja ajattelin huovuttaa lapasia. Tilasin sen verran, että ehkä huovutan myös itselleni lapaset.

Tämä talvi on ollut melko poikkeuksellinen, kun talvi tuli niin aikaisin. Siitä nautin, että ei ollut mitään loskakautta. Se on mielestäni ikävää aikaa. Lunta ja pakkasta on ollut heti ensilumen tulon jälkeen. Jopa täällä Kouvolan seudulla.

Saas nähdä voivatko neulekahvila ja el-kässäkerho alkaa, kun on noita rajoituksia ja virus leviää niin nopeasti. Olen saanut kaikki kolme koronarokotetta ja otin samalla myös influenssa rokotteenkin.

Tänään vaihdoin nettisivuni pienempään eli kirjoitan pelkästään blogia.

Kiitos menneestä vuodesta ja niistä lukuisista kommeteista ja yhteydenotoista! Olen niin tyytyväinen, että olen saanut tämän blogin toimimaan niin, että on vuorovaikutusta. Kiitos siitä.

Lämpimät terveiseni

-maija –

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s