”Elämä on…

… ihanaa, kun sen oikein oivaltaa ja kun lentää siivin valkein niinkuin joutsen.” Säteen ja Teemun häät oli ihanat. Samalla viimeinen tyttäristämme meni naimisiin. Kaikki tyttäremme ovat nyt onnellisesti naimisissa. Meillä on nyt neljä vävyä. Minä se en uskalla olla onnellinen, kun pelkään, että minut palautetaan heti maan päälle. Ja niin tapahtui nytkin. Kävin lääkärissä kuulemassa laboratoriotuloksia ja ekg:n. Lääkäri sanoi, että minun pitäisi mennä uudelleen EKG:hen. Menin suoraan uudelleen EKG:hen. Lääkäri lupasi soittaa tuloksesta ja niinhän soittikin. Sanoi, että hän lähetti kardiologille konsultaatiopyynnön, mutta vielä se ei ole tullut. Joten nyt sitten odottelen soittoa. Olen niin kiitollinen Säteelle, joka laittoi minut sydänfilmiin. Olin niin iloinen häistä, että monta päivää kelasin tapahtumia siellä, melkeinpä pää pilvissä.

Suvi perheineen kävi häitten jälkeen sunnuntaina. Sini kävi eilen lasten kanssa ja Sarakin kävi Huugon kanssa. Minä niin nautin heidän vierailustaan. Huomenna paistamme karjalanpiirakoita Saran ja Säteen kanssa ja samalla juhlimme Säteen ja Saran synttäreitä.

Maanantaiksi lupasi hyvää säätä, joten on sauvakävelyn aika ja samaten siivotaan koti perustellisesti. Mukava, kun voi pitää mattoja kauan ulkona tuulettumassa.

Tiistaina on taas Neulekahvila. Sinne ei kannata ottaa mukaan mitään kirjoneulekäsityötä, sillä virheiden teko mahdollisuus on suuri. Otan mukaan kaulahuivineuleeni, mikä tulee Säteelle joululahjaksi.

Kuvassa lapaset, mitkä neuloin Suville.

Keskiviikkona on taas vuorossa sauvakävelyä, jos on pouta.

Torstaina tulee Merja käymään. Hän halusi tavata meidät. Merja oli Marjoniemen palvelukeskuksen toiminnanjohtajana, silloin kun olin yrittäjänä.

Perjantaina menen naapurin Krissen luo kylään. Kiva kun kyläpaikka on lähellä. Kulotien toisella puolella meitä vastapäätä on rivitalo. Sieltä muutti yhdestä asunnosta asukas pois. Siihen kuulemma muuttaa 60:mpinen pariskunta. Toivottavasti saan siitä uuden ystävän.

Kuvassa on Saralle tulevat sukat joululahjaksi. Toinen terää vaille valmis. Vanhin lapsenlapsemme Tua 20 v valitsi itselleen Puunvuosi islantilaisneuleen. Se olisi kolmas puunvuosi neule. Sitä olisi tarkoitus alkaa neuloa, kun saan Saran sukat valmiiksi.

Meidän elämässä on nyt paljon tapahtumia, ei ennätä potea kaamosmasennusta. Vielä kerran me käydään mökillä Kiteellä päiväselti, vaikka laitoimme sen jo talvikuntoon. Lokakuussa.

Hyvää lokakuuta kaikille lukijoilleni. Olisi mukava saada blogistani palautetta yhteystieto lomakkeen kautta. Ja kiitos niille, jotka ovat ottaneet yhteyttä blogin merkeissä! – maija –

Alla olevasta bannerista pääset suoraan Adlibriksen, Lindexin ja Elisa-kirjan verkkokauppaan tekemään ostoksia.

2 vastausta artikkeliin “”Elämä on…

  1. Kivoja nää siun kirjoitukset. Toivotaan siulla kaikki olevan kunnossa. Kiinnostaa, miksi tyttäresi kehotti ottamaan ekg? Mitä hän epäili?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s