Elämässä tapahtuu

Välillä matkailua Suomessa. 18.8.21 lähdimme Kouvolasta autolla Pyhäjärvelle (150 km Oulusta). Siellä asuu paras ystäväni Pirjo-Liisa ja hänen miehensä Heino. Olimme päivän heillä ja sitten illaksi ajoimme Kokkolaan, missä yövyimme. Aamupäivällä jatkoimme matkaa Vaasaan ja Raippaluotoon. Kaunista seutua. Sieltä ajoimme Keskisen kyläkauppaan Tuuriin. Kiertelimme kyläkaupassa ja yövyimme Tuurin hotellissa.

Meille sattui onni, kun menimme ilmoittautumaan infoon. Siellä sanottiin, ettemme saa sitä huonetta, minkä olimme varanneet, ja kysyivät, että käykö 40 neliön sviitti? Ja tottakai meille kävi. Kyllä oli hieno sviitti. Laitan tuohon alle kuvan siitä.

Aamupäivällä kävimme uudelleen Kyläkaupassa. Ja tietenkin kävin katsomassa lankahyllyn. Siellä oli Novitan langat tarjouksessa. Ostin muovikassillisen villa- ja puuvilla lankoja. Niinkuin minulla ei olisi ollut niitä jo ennestäänkin tarpeeksi, hih.

Sieltä ajoimme sitten muutaman pysähdyksen kautta kotiin.

Lauantaina sitten tuli Aapo ja Eela meille hoitoon. Oli tosi mukavaa kun olivat meillä.

Maanantaina käytiin Säteen apuna siivoamassa heidän kotinsa.

Tiistaina oli Neulekahvila. Minulle sattui huono tuuri, sillä olin unohtanut kirjoneule sukkaneuleesta mustan langan. Laitoin sieltä viestin Saralle, että voi tulla hakemaan minut aiemmin. Oli sovittu, että Sara ja Huugo hakevat minut Neulekahvilasta samalla kun tulevat yökylään meille. Ja niin tapahtui. Oli ihana, kun olivat meillä. Sai seurata Huugon leikkejä ja touhuja. Neulekahvilassa yksi ystäväni Hilkka pyysi minut keskiviikko iltapäivällä kylään.

Kävin Hilkan luona. Oli kuin olisimme tunteneet toisemme jo kauan. Meillä oli paljon puhuttavaa. Sieltä tultua pyyhin kodista pölyt, sillä mieheni oli imuroinut ja mopannut lattiat.

Torstai aamuna kävimme molemmat laboratoriossa kokeissa. Iltapäivällä tuli naapurin Krisse meille päiväkahville. Hänen kanssaan meillä on aina tosi paljon puhuttavaa. Käytiin kaikkia kesän tapahtumia läpi.

Tänä aamuna kävimme sauvakävelyllä 7,5 km. Iltapäivällä kävimme Saran, Leevin ja Huugon luona kylässä. Vein Huugolle lapaset, mitkä hän pyysi neulomaan, kun kävi meillä yökylässä.

Tänään iltapäivällä tuli laboratorio-tulokset. Niiden mukaan minulla on keskivaikea munuaisvika.

Huomisaamuna lähdemme mökille. Joten aika kuluu tosi nopeasti, kun on toimintaa. Ja mieluista sellaista. Laittelemme jo mökkiä pikkuhiljaa talvikuntoon. Tosin ei tämä vielä ole viimeinen käyntimme siellä tänä syksynä. Elämä on monipuolista, vaihtelevaa ja siinä on paljon äksöniä.

Tässä tapahtumia viime postauksesta lähtien.

Lämmintä ja nautinnollista syksyä teille kaikille lukijoilleni!

– maija –

Alta pääset Lindexin verkkokauppaan. Syksyn uutuudet saatavilla!

Alta pääset Elisa-kirjan verkkokauppaan. Äänikirja- ja e-kirja uutuudet täältä.

Alta pääset Adlibriksen verkkokauppaan. Nyt käsityökirjat ja muut harrastekirjat täältä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s