Elokuuta elellään

Vaikka vielä on kesä niin syksyn tuntu on jo, kun koulut alkavat ja kaikki harrastuskerhot alkavat. Niin meidänkin Neulekahvila. Meitä oli tänään 13 henkeä neulekahvilassa. Tuntui kuin muutkin olisivat odottaneet sen alkua yhtä paljon kuin mitä minä. Siivosin käsityöhuonettani ja kävin läpi käsityölehtiä. Valitsin eri pinoon sellaiset, mitä minä en itse tarvitse. Vein ne neulekahvilaan muille annettavaksi. Näin pääsin osasta eroon ja toiset löysivät uusia ohjeita mitä toteuttaa.

Kuva meidän Neulekahvilastamme. Lupa kuvaan ja julkaisuun saatu.

Vieressä kuva meidän Neulekahvilastamme. Se on paikka, missä voidaan jakaa ohjeita ja ideoita. Sinne on suunnitteilla tulevaksi henkilö, joka neuvoo makramea. Kiva juttu. Meillä on hyvä yhteishenki ja hyvä vetäjä. Jokainen voi olla sellainen kuin on. Ja aika kuluu kuin siivillä.

Oli onni, että löysin ryhmän. Sieltä saa lisää virtaa ja on mitä odottaa. Se tekee mielekkääksi elämän ja on myös syy, ettei syksy ja talvikaan tunnu niin ikäviltä.

Siksi oltiin useampi päivä kotona, että pääsin harrastukseeni. Huomenna lähdetään taas mökille. Otamme kävellysauvat mukaan, että pääsemme yhteiseen harrastukseemme. Tuntuu hyvältä pitkän tauon jälkeen päästä sauvakävelylle. Paino on noussut sen takia, että liikunta on jäänyt vähäiseksi. Siihen tulee korjausliike!

Tuntuu ihanalta, kun nyt asuu kaksi tytärtämme perheineen Kouvolassa. Sopiva matka pyöräillä heidän luonaan. Teimmekin kaksi yllätysvierailua Saran luo pyöräillen. Meidän välillä on n 10 km.

Kävin eilen kampaajalla. Leikautin hiukset lyhyiksi. Varasin uuden kampaamoajan syyskuun puoleen väliin, jolloin laitatan kuparinväriset raidat hiuksiini. Odotamme jo kovasti Säteen ja Teemun häitä, mitkä ovat syyskuun lopulla. Sitten minulla on mekko ja hiukset samaa sävyä.

Neulekahvilassa aloitin neuloa tällaisia kirjoneulesukkia. Vaihteeksi on mukava neuloa vain kahdella värillä. Säästyy niiltä langanselvityksiltä, hih.

Aapon islannin neule on loppusuoralla. Olen neulomassa kaarroketta, joten enää menee vain pari päivää kun valmistuu. En tosin ota sitä neuletta mökille. Varasin pari kerää limenvihreää lankaa mukaani, mistä ajattelin virkata itselleni hatun. Näin neulekahvilassa yhdellä henkilöllä sellaisen hatun, minkä itsekin haluan toteuttaa. Ohje on Novita-lehdestä. Tilasin itselleni myös Novita-lehden.

Minulle tulee myös Kauneimmat Käsityöt-lehti. Molemmat sellaisia lehtiä, mistä löytää monipuolisesti ideoita käsitöihin.

Hyvää loppukesää teille kaikille!

-maija-

Alla olevasta bannerista pääset Adlibriksen verkkokauppaan, mistä löydät monipuolisesti käsityökirjoja ja lankoja.

Alla olevasta bannerista pääset Lindexin verkkokauppaan. Muotivaatteita syksyyn.

Alta pääset Elisa-kirjan verkkokauppaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s