Keskikesä

Ihana keskikesä. Juhannus oli pitkästä aikaa lämmin. Olimme mökillä ja meille tuli vanhin tyttäremme Suvi perheineen viettämään Juhannusta kanssamme. Aatto iltana menimme minun veljen luo kaikki rantakalalle. On ollut jo – ainakin siltä tuntuu – tosi pitkä lämmin jakso ja vielä säätiedotus lupaa jatkuvan. Juhannuskokkoa ei voinut polttaa, kun oli metsäpalovaroitus, se poltettiin sitten juhannuspäivänä.

Tulimme sunnuntaina Kouvolaan. Olimme niin varmoja, että nurmikko on karrelle palanut samoin kukkapenkissä kukat. Mutta mikä yllätyt oli, että kaikki olikin kunnossa. Täällä oli satanut sopivasti niin ettei mitään vahinkoa ollut kuivuus aiheuttanut.

Toisessa kuvassa olen meidän nuorimmaisen tyttären Saran kanssa.

Sain valmiiksi virkkaamani kolmiohuivin. Se onnistui hyvin. Kuvassa ei pääse oikeuksiinsa. Suvi sai käydessään itselleen siitä huivin.

Sisustuksesta sen verran, että ompelin mökin tuvan ikkunaan matalat kapat, mihin virkkaan kuvan neljä näköistä apilanlehti-pitsiä. Toisena käsityönä mitä teen on palmikkosukat kummitytöllemme Satulle. Hän tulee vierailulle heinäkuun lopulla mökillemme, joten saa sukat sitten. Toinen sukka jo valmis.

Minulle tulee ruotsalainen lehti Allers. Siinä oli neulotun hihattoman puseron ohje. Ajattelin tehdä sen itselleni. Saas nähdä ymmärränkö ohjeen täysin, kun se on ruotsiksi.

Tänään ostimme puutarhamansikat 10 kg. Pakastimme suurimman osan. Keitimme myös hilloa ja jätimme osan ihan syötäväksi sellaisenaan.

Huomisaamuna lähdemme takaisin mökille. Ei olla päätetty milloin tullaan takaisin.

Mökillä ei ole mitään suunnitelmia. Ei olla voitu käydä sauvakävelylläkään, kun on niin kuuma, ettei jaksa kävellä.

Voisin vierailla joku päivä serkkuni Ritvan luona. Aion ostaa häneltä punaisen räsymaton meidän sisäeteiseen jouluksi.

Oikein hyvää keskikesää teille kaikille! – maija –

Alla verkkokauppoja, mitä suosin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s