Eletään Juhannuksen alusaikaa

Kyllä tuo aika menee tosi kovaa vauhtia. Vain viikko Juhannukseen. Tulevaksi viikonlopuksi lupasi hellettä. Me lähdetään lauantai aamuna mökille. Meidän kolme lapsistamme tulee perheineen silloin mökille. Meitä on 11 henkeä silloin siellä. Sunnuntaina sitten lähdetään Joensuuhun vanhimman tyttären tytär pääsee silloin ripille. Ollaan mökillä Juhannuksen yli.

Olen sopinut maanantaiksi tapaamisen Merjan kanssa. Merja on paras ystäväni Kiteellä. Käydään kahvilla ja kierretään kirppiksiä. Tiistaina mieheni menee sisarustapaamiseen ja minä pyysin mökkinaapurin Marjaa siksi aikaa meille seurakseni. Juhannuksen alus on myös menoja täysi.

Juhannusaattoiltana menään katsomaan kokkoa veljeni luokse. Siellä ollaan vietetty monta Juhannusaattoiltaa.

Kulotiellä kasvillisuus on melko rehevää. On vihreää. Nyt kun lupasi tosi lämmintä niin varmasti kaikki kuivuu. Jo nyt alkaa olla kuivaa. Harmi, että kaikki työ mikä on uhrattu kasvillisuuteen kuolee. Mahdotonta koko tonttia on kastella. Nurmikko palaa melkein joka kesä syynä tämä kangasmaasto.

Sain sen monimutkaisen kolmiohuivin valmiiksi. Neuloin sen Esther-langasta. Olipa urakka. Nyt on meneillään virkattava kolmiohuivi, minkä virkkaan pellavalangasta. Tulee kesähuivi.

Kuuntelin Samu Haberin elämänkerran. Samu itse luki sen. Se kesti 15 tuntia 28 minuuttia. Mielenkiintoinen. Tilasin sen Elisa-Kirjasta. Ostin tänään Kirsi Pehkosen kirjan: Riihikuivaa satoa Jylhäsalmella. Se kuuluu Jylhäsalmi sarjaan, sen viimeinen osa mikä ilmestyi tänä vuonna. Senkin ostin Elisa-Kirjasta.

Laitan tähän alas bannerin, mistä pääsee Elisa-kirjan verkkokauppaan.

Adlibriksellä on kesäale alkanut. Hinnat jopa -70 %. Banneri alla. Bannerista pääsee suoraan Adlibriksen verkkokauppaan.

Lindexillä on nyt huippualennukset käynnissä. Lindexin verkkokaupasta voit ostaa kesämuotia.

Oikein Hyvää Juhannusta kaikille lukijoilleni! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s