Jo joutui armas aika ja suvi suloinen…

Tämä on sitä suven suloisuutta; valoa, lämpöä, luonto parhaimmillaan. Nyt lupaa taas lämmintä. Se tietää, että suunta on keskiviikkona Itä-Suomi. Viime kerta mökillä oli niin ihana, että toivoo säänkin olevan samanlainen. Ihana päästä lähelle luontoa, mikä on täynnä linnunlaulua ja seurattavaa. Mökillä on neljä linnunpönttöä. Siellä on varmaan hautominen kiihkeimmillään ja linnut lentelevät pihan poikki. Mukava istua pihakeinussa ja seurata niiden touhuja.

Täällä Kouvolassa on perunamaassa tapahtunut kehitystä. Perunat ovat jo hyvällä taimella. Näinköhän me saadaan Juhannukseksi uusia perunoita. Jokohan mökillä on peruna taimella? Se selviää keskiviikkona.

Tiistaina on taas neulekahvila. Odotan sitä kovasti. Jopa niin kovasti, että se tulee uniin. Näin viime yönä unta, että olin neulekahvilassa Sinin anopin kanssa. Johtuu varmaan siitä, että odotan syksyä, että pääsisimme yhdessä neulekahvilaan.

Kävimme pesemässä iäkkään naapuri pariskunnan ikkunat ja kiitokseksi saatiin hortensia. Olivat niin onnellisia, että se oli paras palkka.

Siivosimme eilen ullakkoa. Minulla kävi tuuri, sillä huomasin facbookissa käsityöryhmässä, että joku ilmoitti ostavansa nappeja, pitsejä, kangastilkkuja ja kankaita. Sain myytyä hänelle ylimääräiset omani, joten yksi laatikollinen tavaraa vähempänä. Samalla laitoimme ison laatikon vanhoja kankaita jäteasemalle. Ollaan tehty tätä siivousta jo koko kevään, joten ullakollamme ei ole enää mitään roinaa, vaan kaikki on käytettäviä tavaroita. Tuli siitä siivouksesta hyvä mieli.

Ostin itselleni uuden uimapuvun. En sovittanut sitä kaupassa, vaan luotin koko merkintään. Kotona sitten sovitin ja totesin sen olevan liian pieni, joten laitoin ilmoituksen Roskalava Kouvola sivustolle ja annoin sen ilmaiseksi eräälle naiselle, joka ilmoitti tarvitsevansa uimapukua.

Voisin aloittaa taas pitkästä aikaa vesijuoksun uimahallissa. Minulla on ostettuna jo kymmenen kerran liput. En harrasta uimista, sillä se käy niskoihin. Vesijuoksussa asento on toinen, joten se soveltuu minulle paremmin.

Kävin tänä aamuna mieheni kanssa sauvakävelyllä. Olen tosi tyytyväinen tähän ostamaami apple watciin. Siinä on gps, joten se näyttää todellisen matkan tarkasti ja käytetyn ajan. Kävelimme 9,2 km aikaan 92 minuttia. Eli kaksi minuuttia yli puolentoista tunnin. Olen tosi tyytyväinen. Kunto on talvesta kohentunut huomattavasti.

Olen melkein urakalla neulonut sitä kolmiohuivia, mutta vielä on paljon jäljellä. Ei pitsineulehuivia ihan vähään aikaan kiitos! Odotan jo seuraavaa käsityöohjetta ja lankoja Knitting roomilta. Se on virkattava pitsineulehuivi. Pidän niin virkkauksesta että… – maija –

Alta pääset Adlibriksen verkkokauppaan, mistä voit hankkia kirjoja ja käsityölankoja yms.

Alta pääset Elisa-kirjan verkkokauppaan, mistä voit hankkia e- ja äänikirjat edullisesti.

Alta pääset Lindexin verkkokauppaan. Nyt kaikki kesävaatteet Lindexiltä.

Alta pääset tilaamaan Woltilta ravintolaruokaa kotiin toimitettuna.

Alta pääset ostamaan edullisesti meikkejä ja voiteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s