Pitkästä aikaa

Siitä on taas kauan, kun kävimme mökillä viimeksi. Viikko sitten tiistaina menimme ja nyt sunnuntaina tulimme takaisin. Tuli haravoitua mökin pihamaa, pestyä mökki sisältä ja siivottua mökki muutenkin. Sitten ei kun nauttimaan luonnosta. Oli mahtava sää. Eka käyntimme mökillä oli melko myöhäinen, mutta emme varmaan koskaan ole olleet toukokuussa mökillä viittä vuorokautta. Mieheni istutti perunat. Maa oli kuohkeaa ja sopivan kosteaa, joten luulisi perunan lähtevän hyvin kasvamaan. Minä laitoin sipulit maahan.

Toinen mitä pitkästä aikaa tein oli, että kävin neulekahvilassa. Siitäkin on yli puoli vuotta. Näin eka kerralla meitä oli vain 10. Pystyimme näin ollen istumaan melko väljästi. Sain virkattua kaksinkertaisen patalapun siellä. Nautin suunnattomasti niistä hetkistä. Seuraavan kerran kahvila avoinna kahden viikon päästä. Se on myös ihanaa, että yhden tyttäriemme anopin kanssa on ensi syksynä tarkoitus yhdessä mennä neulekahvilaan.

Täällä Kulotiellä jatkuu tieremontti. Vieläkin kulkee kaivureita edestakaisin. Nyt on melkein koko tielle laitettu kadunreunuskivet. Kadusta tulee hieno, kunhan se on valmis. Toivottavasti valmistuu ennen juhannusta. Jatkuva kolina ja jyrinä.

Mieheni laittoi tännekin perunaaa maahan. Tomatin taimet istutettiin kasvusäkkiin kasvihuoneeseen. Laitoin hernettä, salaattia, tilliä ja persiljaa kasvuturvesäkkiin. Ja kukkalaatikoihin kylvin krassin siemeniä.

Kukat kukkivat jo hienosti kukkapenkeissä. Nurmikko on jo kerran leikattu. Verannan kukkalaatikoihin istutimme vaaleanpunaisia pelargonioita. Ostimme myös karjalanneito amppelin verannalle. Nyt on kaunista ulkona. Kaikki kukoistaa.

Käsitöissä on ollut päivien taukoja, kun on noita pihahommia. Kolmiohuivi edistyy hyvin ja vaikeimmat kohdat on ohitettu. Välkästyönä pitsisydän sukat.

Ruotsin kielinen äänikirjakin on vielä kesken. Sitä kun ei voi kuunnella, kun neulon pitsineulehuivia. On sen verran tarkkaa työtä. – maija –

Alta pääset Adlibriksen verkkokauppaan.

Alta pääset Elisan verkkokauppaan.

Alta pääset Lindexin verkkokauppaan.

Alta pääset Woltin verkkokauppaan.

Alta pääset Oletkaunis verkkokauppaan

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s