Toukokuun tunnelmia

Ollaan jo toukokuussa ja sää on todella koleaa. Loppuviikoksi lupasi jopa lumisadetta. On ollut niin kylmää ettei olla vielä voitu lähteä mökille. Siellä ei olisi mukavaa, kun on kylmää ja kosteaa. Varmaan jos ensi viikolla on sellaisia säitä niin mennään.

Kävimme pesemässä Säteen ja Teemun ikkunat. Säde sitten auttaa kesällä meitä meidän kukkien kastelussa, kun ollaan kesäkodissamme. Ylihuomenna, jos sää sallii niin käydään pesemässä Saran ja Leevin ikkunat. Vielä olisi edessä naapurustomme iäkkään pariskunnan ikkunoiden pesu.

Tänään siivosimme kevätsiivouksen kodissamme. Vaihdettiin kesämatot olohuoneeseen ja pesin alakerran ikkunat sisältäpäin.Nautin suunnattomasti, kun on puhdas koti. Nykyisin tarvitsee siivota harvakseltaan, kun olemme kahden niin ei tule likaa niin paljon. Eikä siivous ole iso asia, kun teemme sen mieheni kanssa yhdessä. Päivällä paistoin sämpylöitä välipalaksi.

Tomaatintaimet ovat kasvaneet ikkunalaudalla jo hyvin. Kunhan nuo yöpakkaset loppuvat niin istutamme ne kasvihuoneeseen. Ovat jo sen kokoisia, että ne voisi jo nyt istuttaa, mutta paras odottaa sopivia säitä.

Ostin myös hernettä, salaattia, tilliä ja persiljaa, mitkä laitan kasvihuoneeseen. Ja tietty kukkia pitää olla myös. Kylvän krassinsiemeniä kukkalaatikkoon sinne. Kukkapenkeissämme tulppaanit ja narsissit ovat kasvattaneet lehdet ja lähiviikkoina odotamme niiden kukkivan. Moni kukka on jo ilmestynyt maanpinnalle. Mukava seurata kevään edistymistä ja kesän tuloa.

Sini kävi reilu viikko sitten lasten kanssa meillä. Kävin naapurissa vierailulla. Sädettä tavattiin kun kävimme pesemässä ikkunat. Siinäpä kontaktit lähiaikoina.

Heinäkuussa piti olla Säteen ja Teemun häät, mitkä siirtyivät syksyyn koronan takia.

Kun liityin Knittinroomiin sain kolmiohuivin ohjeen ja langat ilmaiseksi. Tosi kaunis huivinmalli. Tosi haastava. Olen vasta alussa. Kyllä olen tyytyväinen jos osaan tehdä tämän huivin. Tätä ei pysty tekemään telkkaria katsottaessa.

Olen päättänyt, etten aloita uutta käsityötä ennen kuin tämä huivi on valmis.

Tämän kuun puolivälissä pitäisi tulla langat Suvin islantilaisneuleeseen. Taidan sen projektin siirtää syksyyn.

Olen kuunnellut kaksi ruotsinkielistä äänikirjaa, mitkä ostin Elisa-kirjasta. Nyt olen kuuntelemassa Kärlekensvind kirjaa. Se on koukuttavaa. Kannattaa tutustua tarjontaan. Laitan bannerin tuohon alle, niin pääset siitä suoraan verkkokauppaan.

-maija-

Alla olevista bannereista pääset verkkokauppoihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s