Västäräkistä vähäsen…

Pari päivää sitten näimme peippoja pihamaallamme. Sauvakävelyllä käydessämme näimme västäräkin. Eikös sitä lorussa sanota, että ”puolikuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen” kesän tuloon. Ulkona on mahtava sää, mikä kutsuu ulos.

Facebook muistutti minua 5 vuoden takaisesta päivityksestäni, missä luki, että kävimme sauvakävelemässä neljänä päivänä peräkkäin 9 km/päivä. Ajattelin, että pitääpä testata kestääkö tämän hetkinen kunto sellaisen suorituksen. Testattu on ja hyvinhän se kesti. Yllättävän hyvin. Tänään pitää aloittaa polkupyöräilykausi. Tavoitteena on tänä kesänä ajaa 500 kilometriä.

3-vuotias nuorin lapsenlapsemme Huugo soitti mummille videopuhelun ja sanoi, että hänen lapaset on rikki ja että neulotko mummi uudet. Tottakai mummi neuloo uudet ja tässä ne nyt ovat.

Kyllä lapsenlapset ovat ihania. Ne antavat syytä elää. On niin mukava seurata heidän kasvua ja kehitystä.

Sain neljännen islantilaisneuleeni valmiiksi. Ja seuraavaan langat tulee toukokuun puolivälissä. Tässä välissä virkkaan aloittamaani sängynpeittoa. Liityin Knittingroomin jäseneksi ja sieltä on tulossa tarvikkeet ja ohje kolmiohuiviin. Sen pitäisi tulla ihan lähiaikoina, joten saatan ehtiä neuloa sen jo ennen Suvin islantilaisneuletta.

Adlibrikseltä tilaamassa kirjassa Islantilaisia lastenneuleita on hauskoja neuleita lapsille. Neulon Aapolle, Eelalle ja Huugolle islantilaisneuleet, mutta taidan sen työn jättää syksyyn. Kesäaikaan voisi virkata puuvillalangasta…saas nähdä. On vaan niin koukuttavia neulottavia nuo islantilaisneuleet.

Luettavaa ja kuunneltavaa löydät täältä.

Ruokaa kotiin tuotuna täältä.

Nyt on sellainen sää, että kannattaa lähteä ulos nauttimaan keväästä! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s