Hyvää Pääsiäistä!

Aurinko paistaa heleästi ja on 8 astetta lämmintä. Nyt voi jo silmin nähdä miten nopeaa on kevääntulo. Olemme viettäneet tämän talven kotosalla. Vain kolme kertaa käyty hoitamassa Huugoa Lappeenrannassa ja kerran hoitamassa Aapoa ja Eelaa Lahdessa. Olemme olleet 2,5 viikkoa omaehtoisessa karanteenissa, että pystyisimme lähtemään pitkäperjantaina mökin kautta Joensuuhun. Viemme mökille tavaroita kesää varten. Emme sen pidempään siellä ole. Vielä ei tarkene yöpyä siellä.

Käymme Joensuussa meidän vanhimman tyttären ja hänen perheensä luona. Eka kerta käydä heidän uudessa kodissa. Vietämme heidän nuorimmaisen tyttären 12-vuotissynttäreitä. Synttärijuhlat on pienet, sillä muita ei sinne tule. Noudatamme koronaohjeita. Haluamme varmistaa, että olemme itse mennessämme terveitä, siksi karanteeni. Kyllä jo kaipaa maisemanvaihtoa ja vaihtelua tähän elämään.

Sain ensimmäisen rokotteen, koska kuulun riskiryhmään sain sen myötä vuorokauden kestävän kuumeen. Ei paha. Toinen rokote on sitten kesäkuun alussa.

Teen Sinille tuon kuvan mukaisen isllantilaisneuleen. Alaosa valmis ja olen tekemässä ekaa hihaa. Neuleen teen Lettlopi villalangasta.

Itselle aloittamani pitsikesäpusero jäi kesken, sillä tämä on mielenkiintoisempi projekti. Tämä on neljäs islantilaisvillapaita tänä talvena. Miten mukava on pitää ulkona villapaitaa. Minulla oli tänään kaupoilla käydessä oma islantilaisneule päällä.

Aloitin tässä välillä villapeiton teon. Virkkaan kuusikulmioita 7-veljeslangasta. Minulla on tosipaljon seiskaveikkaa, joten sen avulla tyhjennän varastoja. Teen siitä tosi värikkään.

En tiedä mitä tekisin korona-aikana, jos en tekisi käsitöitä. Käsitöiden teko rentouttaa ja aika kuluu mukavasti.

On myös ihanaa, kun saa jonkin ison kokonaisuuden valmiiksi ja näkee kättensä jäljen.

Odotan kovasti, että tämä korona aika loppuisi ja pääsisi taas neulekahvilaan. Sitä on tosi ikävä.

Ostin Adlibrikseltä kirjan Islantilaisneuleita lapsille. Ihan sitä varten, että teen lapsenlapsille neuleita. Adlibriksellä on suuri valikoima erilaisia käsityökirjoja.

Laitan tuohon alle eri yritysten bannereita. Yrityksiä, mitä itse suosin. Kaupoille pääsy on helppoa klikkaamalla banneria pääsee suoraan verkkokauppaan.

Elisa-kirjalla on nyt huikea ale jopa 20% kaikista ääni- ja e-kirjoista. -maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s