Tuulahdus keväästä

Huomenna on kevätpäiväntasaus, eli päivä ja yö ovat yhtäpitkät. Huomaa miten valo saa voiton. On päiviä milloin aurinko paistaa täydeltä terältä. Lämpötila plussan puolella. Kaikki tämä on tuulahdusta keväästä. Kunnon talvi on mukava, mutta ihana on myös kun tulee kevät.

Kohta on aika laittaa tomaatinsiemenet itämään ikkunalaudalle, niinkuin jo moneena keväänä olemme tehneet. Olen niin ylpeä yhdestä kasvista keittiömme ikkunalla.

Siis tästä vieressä olevasta puun alusta. Terhon löysin joskus Madeiralla käydessä puistosta, kun istuimme puistonpenkillä. Huomasin maassa terhon. Poimin sen ja laitoin reppuuni. Se unohtui sinne pitkäksi aikaa. Kun sitten kerran löysin sen panin sen itämään multaan ja tässä on nyt tulos. Kasvi on kastanja. En osaa yhtään sanoa miten isoksi se kasvaa ja olen epävarma, miten se meillä viihtyy, mutta alku on lupaava. En olisi millään uskonut, että se edes itää.

Olen pohtinut mielessäni, että mitä sitä tänä keväänä laittaisi kasvihuoneeseen kasvamaan. Mieli tekisi kokeilla jotain uutta. Kokeilisikohan kasvattaa herneitä ja salaattia ja mitä muuta? Ideoita otetaan mielellään vastaan.

Kasvihuoneessamme ole viiniköynös on viihtynyt siellä hyvin ja talvehtiminen on onnistunut ongemitta. Viime syksynä viiniköynös tuotti kiitettävästi satoa.

Mansikkamaamme oli meille pettymys viime keväänä, sillä vaikka näytti, että tulee hyvin mansiköita, niin talossamme asuva orava ja harakat söivät kaikki.

Ja sitten käsitöihin….

Artikkelikuvassani on verho, minkä virkkasin rappujen ikkunaan. Ja vieressä olevassa kuvassa on pitsipusero, mikä on parhaillaan työnalla. Saas nähdä saanko sen tehtyä, ennen kuin langat Sinin islantilaiseen neulepuseroon saapuvat. Omapostiapin mukaan ne ovat jo matkalla.

Eilen kävimme sauvakävelyllä 7,5 km ja tänä aamuna 7 km. Talvella, kun liikunta jää vähemmälle, niin painoa kertyy ja nyt kun on ollut hyvät ulkoilukelit, niin mieli tekee ulkoilla. Samalla painoni alkaa laskea. Sellainen jojo-liike. Se jojo-liike on juuri huono asia terveydelle.

1.4. olisi Tähtin 12-vuotis syntymäpäivät Joensuussa. Saas nähdä järjestetäänkö ne nyt koronan takia. Siihenhän sattuu juuri pääsiäinen sopivasti. Toivottavasti ne järjestetään. Olisi mukava mennä sinne vieraisilla ja samalla tutustumaan heidän uuteen kotiin, missä emme ole vielä käyneet. Samalla voisi pistäytyä mökillä katsomassa mökin tilanne. Viettää siellä muutama tunti. Kyllä jo odotan kovasti mökille pääsyä. Olisihan se vaihtelua näin koronan keskellä, kun saa vaihtaa välillä maisemaa.

Löysin uuden mielenkiintoisen verkkokaupan. Oletkaunis.fin. Se on 100% kotimainen. Verkkokauppa on kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Itselle löysin ihonkuorinta voiteen, mitä pitää kokeilla.

Verkkokauppaan pääset alla olevasta bannerista

Toinen mihin ihastuin kun kuulin, että Wolt on tullut nyt myös Kouvolaan. Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu yritys, mikä välittää ravintolaruokaa omalla verkkoalustallaan 23 maassa ja yli 100 kaupungissa.Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivujen kautta asiakkaat voivat tilata ruokaa ja joko noutaa ruoan itse tai saada sen kotiin kuljetettuna. Alla olevasta bannerista pääset suoraan verkkosivuille ja voit tilata ravintolaruokaa suoraan kotiisi. Kannattaa tutustua.

Elisa-kirjan verkkosivuilta tilasin e-kirjan Ruthin kirjan minkä Kaisa Ikola on kirjoittanut. Kuuntelin talvella saman kirjailijan kirjan oikein nurin. Elisa-kirjassa on paljon tarjouksia ja kuunneltavaa ja luettavaa löytyy paljon. Alla olevasta bannerista pääset suoraan verkkokauppaan.

Tervetuloa ostoksille! – maija –

Lindexiltä nyt muotivaatteita edullisesti. Alla olevasta bannerista pääset Lindexin verkkokauppaan. Tutustu kevään uutuuksiin.

Tervetuloa ostoksille! -maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s