Kevät alkaa

Sain kuin sainkin kunnon talven. Lunta ja pakkasta, samalla kirkkaita aurinkoisia pakkaspäiviä. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Nyt on jo tuulahdus keväästä, kun on ollut lämmintä ja aurinkoista. Se on saanut meidät ulos nauttimaan alkavasta keväästä. Kävimme kolmena päivänä peräkkäin sauvakävelyllä. Olen myös innostunut polkemaan crosstraineria. Minulla on käsityöt ollut hieman taka-alalla.

Artikkelikuvana on lastemme lähettämä kukkalähetys. Se tuli todella yllätyksenä. Tytöt muistivat alkavia virallisia eläkepäiviä. Se oli samalla muistutus meille, miten ihania kaikki neljä lastamme on.

Ihan en ole malttanut välttää kontakteja. Kolmen viikon aikana meillä on ollut kerran viikkoon yksi vieras. Sirkka neulekaahvilasta, naapurin Kirsse ja nyt viime viikonloppuna nuorimmaisemme anoppi Sari. Oli kiva neuloa yhdessä ja välillä nautiskella kahvia.

Ylihuomenna tulee Säde ja Sini lapsineen aikaa viettämään kanssamme. Tosi kivaa!!! Odotan myös kovasti tapaamista siksi, että Sini valitsee Islantilaisneule-kirjasta mieleisensä neuleen minkä toteutan. Toivottavasti löydän sopivan väriset langat, kun villalankojen menekki on ollut valtavaa ja monesta liikkeestä ne on loppuneet. Toivoisin myös tapaavani Suvin, että saan tietäää millaisen puseron hän haluaa ja tilata langat kerralla.

Sini pyysi tekemään myös lapsilleen ensi syksynä omat islantilaisneuleet. Tilasin Adlibriksestä kirjan Lasten islantilaisneuleet. Teen myös Huugolle syksyllä sellaisen. Joten ohjelmaa riittää. Mukavaa sellaista.

Minun paras ystäväni on tehnyt jo 5 aikuisten ja kaksi lasten islantilaisneuletta. Meillä on addikti niihin.

Ohessa kuva aikuisten lapasesta mitä olen tekemässä. En vielä tiedä kenelle.

Tilasin Adlibrikseltä myös kirjan Kirja minusta. Siinä on 300 kysymystä minkä avulla kirja koostetaan. En osaa kirjoittaa omaa elämän kertaa, joten tämä kirja kysymyksineen auttaa. Se on nyt tarjouksessa 27,90 e. Vielä pari viikkoa sitten sen hinta oli yli 42 euroa.

Odotan jo kovasti tietoa, milloin pääsee ottamaan rokotteen. Kuulun riskiryhmään eli siihen ensimmäiseen ryhmään. Pelottaa, että ennätänkö saada koronan ennen rokotuksia.

Ei ole enää kuin pari kuukautta ja alkaa se kesämökki kausi. Sitä odotan kovasti.

Laitan tuohon alle Adlibriksen, Lindexin ja Elisa-kirjan bannerit, että pääsette suoraan verkkokauppoihin ostoksille. Minun pitää myös itseni käydä Elisa-kirjasta ostamassa äänikirjoja, kun aiemmat olen jo kuunnellut. – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s