Posliinienkeleitä

Vuosia sitten hurahdin posliinienkeleiden keräilyyn ja nyt ne ovat toivottamassa tervetulleeksi kotiimme eteisen seinällä. Siis sellaisia keräsin, mitkä olivat kokonaan valkoisia ja posliinisia. Enkelit löysivät myös paikkansa meidän olohuoneeseen. Siellä on toisenlaisia enkeleitä ei siis posliinisia. Meille tervetulleeksi toivottaa myös pieni betonienkeli oven vieressä olevan ikkunan ikkunalaudalla.

Maanantain vastaisena yönä näin unta, että oli toimistotöissä. Kun aamulla heräsin ja kävin katsomassa puhelintani niin Elo-eläkeyhtiöstä oli tullut viesti, että pääsen vanhuuseläkkeelle 63-vuotiaana eli 1.3.21 ja ettei enää työnteko vaikuta eläkkeeseeni. Hassua mikä yhteensattuma. Jotain kotona tapahtuvaa osa-aikaista etätyötä voisinkin tehdä, mutta sellaista tuskin löytyy.

Vielä tähän menessä ei korona ole haitannut, mutta nyt alkaa jo kaivata normielämää. Tämä kontaktien välttely ei ole enää hauskaa.

Olenhan minä järjestänyt itselleni toimintaa, kun minulla on noita kursseja, mutta sellaista kasvokkain tapahtuvaa kohtaamista kaipaan. Täytyy pyytää naapurin Krisse kylään…

Sain vallmiiksi kolmannen islantilaisneuleeni. Se tulee Saralle. Nyt sitten en ihan heti neulo villapuseroita. Veimme sen Saralle kun kävimme tänään hoitamassa Huugoa. Sopiva oli, mikä minua hieman jännitti, kun villapaita näytti niin pieneltä.

Aloitin syksyllä verhokappojen virkkaamisen olohuoneeseen. Se malli ei kuitenkaan innostanut jatkamaan joten suunnittelin itse mahdollisimman yksinkertaisen ja reikäisen mallin, sillä valon täytyy päästä vapaasti olohuoneeseemme.

Teen tuohon malliin vielä alareunaan pitsin, mutta millaisen sitä en ole vielä päättänyt.

Meneillään on myöskin se hartiahuivi Saralle. Se valmistuu parin päivän sisällä. Mieleni jo tekee kovasti tehdä pitsineule sukat sellaiset nilkkapituiset. Malli jo katsottuna.

Viime postauksessani syntyi epäselvyyttä siitä Elisa-kirjan linkkistä. Joten laitan alle elisa-kirjana bannerin, jota klikkaamalla pääset kirja.elisa.fin sivuille. Tarvii itsenikin käydä siellä ostoksilla.

Alla olevasta bannerista pääset suoraan Lindexin verkkokauppaan.

Alla olevasta bannerista pääset suoraan Adlibriksen verkkokauppaan.

Nyt olen tyytyväinen, että on oikea talvi ja vielä normaaliin vuodenaikaan.

Pirteätä talvea! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s