”On lunta tulvillaan nyt raikas talvisää…”

En tiedä uskallanko kertoa tätä. Tiedän, että niin moni inhoaa talvea. Pidän talvesta ja juuri tällaisesta kunnon talvesta. On lunta ja pakkasta. Kaikki paikat täynnä puhdasta vitivalkoista lunta. On kuin olisi satumaassa. Ja eritoten, kun voi olla sisällä lämpimässä. Kulkea villasukat jalassa.

Viime postauksesta onkin jo aikaa. Aika on mennä hurahtanut tosi nopeasti. Tämä uusi vuosi on alkanut rauhallisesti. Enimmäkseen kotona oleilua, nyt kun koronan takia ei voi oikein tapailla. Suvi kävi Taikan ja Tähtin kanssa Loppiaisena yökylässä. Tänä perjantaina tulee Säde käymään. Joten ihan ilman kontakteja me ei olla.

Neulekahvila on kiinni koronan takia, mutta onneksi minulla on nuo opiskelut ajanvietteenä. Huomenna alkaa ruotsinkielen ja saksankielen opiskelu etänä. Aloitin myös Snellmanedun järjestämän tietotekniikanopiskelun omaan tahtiin etänä. Joten teen muutakin kuin käsitöitä. Neulekahvilaa kaipaan kovasti. Pitää opiskella jotakin uutta ja testata ja vaalia muistia.

Viereisessä kuvassa näkyvää mattoa olen virkannut pikkuhiljaa. Nyt se on valmis ja paikalla, minne sen tarkoitin eli käsityöhuoneeseeni.

Ostin Elisa-kirjalta yhden e-kirjan, minkä luin joulun aikaan. Sen kirjan nimi oli Oikein nurin. Eli kirja kertoi naisesta, joka innostui käsitöiden teosta ja alkoi pitää blogia. Samalla meni ihmissuhteet uusiksi. Tosi mielenkiintoinen. Ostin Elisa-kirjalta myös Samu Haberin Worever yours- äänikirjan. Se on vielä kesken. Elisa kirjalla on hyvä, kun sieltä voi ostaa kirjoja yksitellen ja siellä on paljon ääni- ja e-kirjoja tarjouksessa. Siellä on myös mahdollista olla kuukausitilaajana.

Toinen islantilaisneule meneillään. Tämä tulee Säteelle. Sarakin tiedusteli jo, että missä vaiheessa hänen islantilaisneuleensa on. Sara on kaasona ystävänsä Roosan häissä huhtikuussa. Sara pyysi minua neulomaan tosi ohkaisesta langasta yksinkertaisen kolmiohuivin niitä häitä varten. Teen sitä huivia tuon neulepuseron kanssa lomittain.

Pitää alkaa miettiä, mitä ensi jouluksi neulon tai virkkaan kullekin. Sinin kanssa viestiteltiin, että villasukkia pitäisi ensi talveksi neuloa Aapolle ja Eelalle. Siitähän se sitten alkaa, hih. Tuosta alla olevasta linkistä pääset suoraan Elisa-kirjan verkkokauppaan.

kirja.elisa.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s