Kotimme valmistautuu Jouluun

On edetty melkein jouluun. Tässä vaiheessa pitää olla jo lahjat paketeissa. Joulukortteihin tarrat tulostettu. Joulukortit kirjoitettu ja jo postin kuljetettavana. Ikkunat pesty sisältä ja jouluverhot ripustettu ikkunoihin. Olohuoneen sohvatyynyt saaneet joulupäälliset ja olohuoneen kattokruunuun vaihdettu punaiset kynttilät. Ensi viikolla teemme joulusiivouksen. Ja vaihdamme olohuoneeseen joulunpunainen matto.

Piparit ja joulutortut paistettu. Joulutortut laitettiin pakastimeen. Perjantaina paistetaan ja pakastamme karjalanpiirakat. Tarvikkeet joulu laatikkoruokiin hankittu. Laatikot valmistamme 22 ja 23.12.

Kun tälleen pikkuhiljaa valmistelee niin ei tarvitse stressata. Kaikkein ihaninta on kun on tullut hankittua joululahjat ajoissa. Ei tarvitse kulkea kauppoilla ruuhkassa. Ja se, että olen ostanut suurimman osan verkkokaupoista.

Tämä syksy on mennyt hyvin ei ole tullut kärsittyä pimeydestä, vaikka olemme siinä vuoden pimeimmässä ajassa. On ollut hyvät säät ja aurinkoakin on nähty mielestäni poikkeuksen paljon. Ollaan pystytty liikkumaan hyvin eikä ole ollut liukaita. Tänäänkin sauvakävelimme 8 km.

Käsitöissä olen saanut valmiiksi toisen villapaidan itselleni. Se valmistui ylhäältä alas. Tosi mukava tehdä.

En ole tehnyt kuin koulussa villasukat itselleni, joten ajattelin neuloa itselleni polvipituiset kirjoneulesukat. Sitä ennen neulon yksinkertaisen slipoverin itselleni. Olen itsekäs ja ajattelen nyt itseäni, hih.

Tämän hetkisen koronatilanteen takia on joulusuunnitelmat epävarmat. Emme tiedä vielä millä kokoonpanolla tätä joulua vietetään. Suositus on, että vain 10 henkeä pienemmät ryhmät kokoontuvat tänä aikana. Meitä on 17 henkeä, joten tuntuu pahalta, että joudumme karsimaan ja se on vaikeaa. Emme kuitenkaan haluaisi joulua ihan kaksinkaan vietää. Saas nähdä!

Vielä on aikaa tilata tuotteita verkkokaupoista, jos et ole ehtinyt lahjoja hankkia. Itse ajattelin tilata itselleni pari äänikirjaa jouluksi. Tilasin jo itselleni Adlibriksestä Islantilaisia neuleita -kirjan. Sen ohjeella teen Säteelle ja Saralle riddarit.

– maija-

Laitan alle Elisa-kirjan verkkokaupan linkin, mistä löytyy ääni-ja e-kirjoja edullisesti.

kirja.elisa.fi

Adlibriksen verkkokauppaan pääset klikkaamalla alla olevaa banneria.

Lindexin sivuilta löydät naisten ja lasten muotivaatteita. Verkkokauppaan pääset alla olevaa banneria klikkaamalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s