Apua Joulun hankintoihin

Ajattelin koota postaukseen vinkkejä, mitkä voisivat hyödyttää myös sinua Jouluostoksia tehdessäsi. Nyt kun korona lisääntyy keskuudessamme ja ihmiskontakteja pitäisi välttää niin on keinoja millä niitä vähennetään helposti. Nyt korona-aikana on verkkokauppojen käyttö lisääntynyt huomattavasti. Itse olen niiden käyttäjä ja suosittelija. Suurimman osan joululahjoista tilasin verkkokaupoista. Minulla on joitakin kauppoja, mitä käytän erityisen paljon.

Jos on ongelmia mitä ostaa lahjaksi läheisille ja ystäville niin tässä on joitakin esimerkkejä. Ja nyt jos koskaan kannattaa tilata, sillä nyt on Black Week ja perjantaina Black friday. Silloin kaupoissa on paljon erilaisia alennuksia ja ne ovat tosi tuntuvia alennuksia. Kannatta tutustua tarjontaan useina päivinä, sillä alennukset vaihtelevat.

Esimerkiksi Elisa-kirjassa on valtavasti tarjouksena äänikirjoja ja e-kirjoja. Sieltä voi ostaa lahjakortin läheiselle niin hän voi vapaasti valita sen mitä haluaa kuunnella tai lukea.

Laitan tähän alle Elisa-kirjan linkin, mitä klikkaamalla pääset suoraan verkkokauppa

kirja.elisa.fi

Toinen mitä käytän on Adlibris. Sieltä saa kirjoja, äänikirjoja ja käsityölankoja. Laaja valikoima. Sieltä tilaan lankoja ja useasti myös käsityökirjoja. Adlibriksellä on paljon Black Friday-tarjouksia, mitkä kannattaa hyödyntää. Sieltä saa tilattua myös kirja uutuudet. Löytyy kirjoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Kirja on hyvä lahja lapselle. Laitan tähän alle bannerin, mitä klikkaamalla pääset suoraan verkkokauppaan.

Jos sitten haluat muistaa läheistäsi tai ystävääsi pehmeällä paketilla, niin Lindexin verkkokauppa on ehdottomasti paikka, missä kannattaa vierailla. Sieltä löytyy niin naisten kuin lasten muotivaatteita. Tilasin sieltä kahdelle lapsenlapselleni yöpuvut joululahjaksi. Tässä myös sinne banneri. Klikkaamalla pääset suoraan ostoksille.

Toivottavasti vinkeistäni on hyötyä ja apua, jos vielä mietit mitä joululahjaksi ostaisit. Tosiaan pitkin Black Weekiä kannattaa vierailla sivuilla nimittäin alennukset tosi huomattavia.

Minulla on jo joululahjat paketeissa. Olen ostanut ne hyödyntäen verkkokauppoja ja ostanut ne pikkuhiljaa.

Tässä kuva viimeksi valmistamastani käsityöstä. Olen neulomassa itselleni villapaitaa, mikä neulotaan ylhäältä alas.

Sain jo tilauksen kuvan mukaisesta riddarista. Säde kävi ja ihastui ja haluaa sellaisen myös itselleen. Saas nähdä haluavatko toiset sisarukset myös. Hih…

Hyvää ja rauhallista joulun alus aikaa!

– maija –

5 vastausta artikkeliin “Apua Joulun hankintoihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s