Kuulumisia

Artikkelikuvassani on parhaimmalta ystävältäni saatu himmeli. Pirjo toi meille kesällä, kun kävi meidän mökillä omatekemänsä himmelin. Ripustin sen kesästä huolimatta kotimme olohuoneen ikkunan lähelle kattoon. Se on ensimmäinen ”merkki” joulun lähestymisestä.

11-v lapsenlapsemme Tähti sanoi heti meidän heille saavuttuamme, että haluaa tulla jouluksi meille ja ettei joulu tunnu joululta muualla. Olin otettu, että olen saanut välitettyä sen joulun tunnelman. Ajatella , että hänkin ajattelee jo joulua, vaikka on vasta lokakuu.

Tämä alku syksy on mennyt joutuisasti. Ajatella, että on jo 22.10. Varmaan siksi se on mennyt niin nopeasti, että meillä on ollut paljon tapahtumia. Olimme muuttoapuna vanhimmalle tyttärellemme ja teimme omakotitalossa muuttosiivousta avuksi. Nyt he asuvat Joensuussa. Siivosimme naapurin vanhalle pariskunnalle heidän kotinsa. Olivat apuun tyytyväisiä niin että toivat kukan meille seuraavana päivänä. Innostuimme myös siivoamaan oman kotimme perustellisesti. Nyt on mukavaa kun on puhdasta!

Aika on myös mennyt nopeasti, kun minulla on niitä verkkokursseja kolme kappaletta ja sitten vielä neulon kaikkea vapaa-aikanani. Neuloin mieheni veljen tyttären kaksosille sukat ja postitin ne.

Viime perjantaina oli lapsia käymässä ja lastenlapsia tietty. Paistoimme ennen heidän tulemistaan litran taikinasta riisipyörösiä. Ne ovat lämpiminä tosi herkullisia.

Pullatkin pakastimessa alkavat olla vähissä, joten niitä pitäisi paistaa lähi aikoina. Pidän leipomisesta ja siitä, että teemme kotiaskareita yhdessä mieheni kanssa. Sillä tavalla työt ei tunnu liian raskaalta. Teemme melkein kaikki kotityöt yhdessä. Nautin niistä hetkistä.

Elämä on tällä hetkellä leppoisaa ja nautittavaa.

Sini halusi yli polven pituiset säärystimet, missä on pitsiä. Suunnittelin hänelle oheisen kuvan näköiset säärystimet. Vielä toinen on kesken.

Koronatilanne pahenee koko ajan, joten ehkä marraskuu on sitten kuukausi, mikä menee hitaasti. Pitänee rajoittaa ihmiskontakteja, ettei saisi tartuntaa. Marraskuu on muutenkin pimeä kuukausi, joten olenkohan sitten yhtä tyytyväinen silloin. Se jää nähtäväksi.

Nyt kun koronan takia on joutunut hieman miettimään kontakteja niin olen tilannut joululahjat melkein kaikki nettikaupoista. Se kun on vailla kontakteja tapahtuvaa kaupankäyntiä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille! – maija-

Alta pääset Adlibriksen verkkokauppaan.

Alta pääset Lindexin verkkokauppaan.

Alta pääset Kekäleen verkkokauppaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s