Lokakuisia ajatuksia

Mielessä pyörii monenlaisia ajatuksia. Nyt on ollut tosi ihana sää jo melkein pari viikkoa. Energiaakin on ollut tosi paljon. Mutta miten kauan riittää, kun tulee ne syksyn säät ja pimeys. Nyt on koronakin lisääntynyt joka puolella niin, ettei enää uskalla mennä oikein minnekkään. En todellakaan halua sitä tautia itselleni enkä läheisilleni. Tähän saakka on saanut elää melkein normaalisti.

Viime viikonloppuna Sara oli Huugo-pojan kanssa yökylässä. Seuraavan yön Huugo oli meillä yökylässä yksin. Ihanan valoisa ja energiaa puhkuva lapsi. Maanantaina lähdettiin retkelle mieheni kanssa meidän mökille Kiteelle. Mehän ollaan laitettu jo mökki talvikuntoon, mutta kun oli niin kaunis sää niin mieli teki lähteä sinne vaikka vain päiväselti. Oli aurinkoinen sää ja syksyn kaunis ruska. Kävimme mökille mentäessä Kesälahden Pivangassa syömässä. Siellä kun on niin hyvä ruoka. Emme olleet montaa tuntia mökillä. Meillä oli eväät mukana. Eikös retkellä kuulu aina olla eväät.

Tiistaina oli Neulekahvila. Meitä oli 17 henkilöä siellä. Oli taas niin ihanaa. Kahvilan vetäjä Marja-Leena kertoi taas niin hauskasti omasta elämästään ja siitä miten tapasi miehensä. Huumorin pilke silmäkulmassa. Kerrassaan hauska tapaus. Nyt en enää varmaankaan uskalla mennä enää Neulekahvilaankaan, kun korona riehuu joka puolella. Tiistai-iltana oli makramee kurssi etänä videon välityksellä ja keskiviikkona oli ruotsin ja saksan kurssi etänä.

Perjantaina tuli Sini Aapon ja Eelan kanssa päiväselti käymään meillä. Oltiin paljon ulkona sään suosiessa. On se vaan niin ihana tavata lapsia ja lapsenlapsia. He rikastuttavat elämäämme. Lauantaina oli Taikan 14v synttärit Mäntyharjulla. Suvin perheen muutto on parin viikon päästä. Me oltiin kaikki lapset ja lastenlapset koolla siellä. Meillä on noita synttäreitä melkein joka kuukausi ja kokoonnumme kaikki silloin yhteen.

Viereisessä kuvassa on neulomani karhu-tossut yhdelle vävyistäni. Osuvasti, kun hänen sukunimensä on Karhu.

Artikkeli-kuvassa on Adidas sukat meneillään miehelleni joululahjaksi. Olen tehnyt ja hankkinut jo suurimman osan joululahjoista ja paketoinut ne pikkuhiljaa. Saas nähdä pystytäänkö viettämään enää joulua yhdessä koronan takia. Ei uskalla edes ajatella.

Joulu kun merkitsee minulle niin paljon. Se on tarttunut myös lapsiimme ja Tähti 11v ilmoitti eilen kun mentiin Taikan synttäreille, että tulee meille jouluksi. Suvi kertoi, että Tähti jo ajattelee ja puhuu joulusta paljon.

Nyt ei ole mitään menoja ja vierailuja tiedossa. Pitää keskittyä noihin etäkursseihin ja liikkua mahdollisimman paljon ulkona. Tänä kesänä tuli pyöräiltyä 411 km.

Kaikkea hyvää teille kaikille lukijoilleni! – maija –

Alta pääset Lindexin verkkokauppaan.

Alta pääset Adlibriksen verkkokauppaan.

Alta pääset Kekäleen verkkokauppaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s