Kiirettä pitää

Kun ajattelen aikaa eteenpäin niin mieleeni tulee pitkä, pimeä syksy ja talvi. Jotakin pitäisi keksiä, ettei iske kaamosmasennus. Nyt kun ei pääse matkustelemaankaan koronan takia. Ne matkaviikot katkaisivat kivasti syksyn ja sai auringonpaistetta. Niinpä keksin itselleni ohjelmaa niin paljon, etten ennätä ajatella pimeyttä tai muutakaan ikävää.

Maanantaina oli whatsapp kokous Makramee ryhmän kanssa. Tiistaina neulekahvila päivällä ja illalla Porin kansalaisopistossa Makrekurssi etänä. Keskiviikkona illalla ruotsin kurssi Oulun kansalaisopistossa etänä. Tänään paistan pullaa. Litran pullataikinasta pikku pullia. Iltapäivällä menen kampaajalle. Viikonloppuna tulee vieraita ja ensi viikolla alkaa saksan kurssi Sisä-Suomen kansalaisopistossa etänä. Joten ei paljoa ehdi murehtia.

26.9.20 tulee Huugo-poika yökylään meille. 3.10.20 on Taikan 14-v synttärit Mäntyharjulla. Hauska oli Taikan toivomat syntymäpäivälahjat. Taika astioita, itsepaistettuja riisipyörösiä ja kierrevihko. Ihana, että Taika muistaa edelleen paistamamme riisipyöröset. Täytyy toteuttaa Taikan toiveet.

Vanhin tytttäristämme Suvi muuttaa lokakuun lopulla perheensä kanssa Mäntyharjulta Joensuuhun. Välimatkamme lisääntyy huomattavasti. Kesällä, kun olemme mökillä niin välimatkamme on taas tunnin ajomatkan verran. Suvi on syntynyt Pohjois-Karjalan keskussairaalassa Joensuussa ja nyt hän muuttaa sen sairaalan viereen. Hauska sattuma.

Käsitöitä olen urakoinut parin viime viikon aikana. Neuloin kahdet lapaset ja nuo artikkelikuvassa olevat pitkä kirjoneulesukat.

Tällä hetkellä olen neulomassa karhutossuja yhdelle vävyistämme, jonka sukunimi on Karhu. Sukkiin tulee karhuolut tölkissä olevan näköinen karhun kuva.

Laitan tossuista kuvia, sitten kun saan valmiiksi.

On koronasta seurannut jotain hyvääkin. Nyt on netissä paljon kursseja, mitä voi suorittaa etänä kotoa käsin. Käsityökurssejakin on runsaasti. Olen aivan innoissani, kun nyt on mistä valita. Sellaista opiskelua olen jo vuodet odottanut, että sen voisi suorittaa lähtemättä kotoa mihinkään.

Kävin aiemmin syksyisin kansalaisopistossa opiskelemassa kieliä, mutta lopetin ne yleensä kesken. Meilltä on 2,5 km Kansalaisopistolle. Sillä matkalla jo ennätti kastua, jos satoi vettä ja autolla liikkuessa oli iltaisin jo niin pimeää, että ei oikein havainnut toisia liikkujia, jos oli märkää, kun valoja heijastui tienpinnasta. Nyt olen enemmänkin kuin tyytyväinen.

Joululahjoja olen jo tilannut nettikaupoista ja käärinyt jo paketeiksi. – Maija –

Alta pääset Lindexin verkkokauppaan.

Alta pääset Adlibriksen verkkokauppaan, mistä voit ostaa kirjoja ja käsityölankoja.

Alta pääset Kekäleen verkkokauppaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s