Vielä on kesää jäljellä

Ollaan jo elokuun puolivälissä. Vielä on hyviä säitä ja voi olla mökillä. Tänä kesänä oli yllättävän vähän sorsapesueita. Nekin vähät jättivät tontillamme olevat mustikat rauhaan. Syyksi sorsien vähyyteen on varmasti näkemämme minkki meidän rannassa. Minkki on tosi peto. Se ei tapa syödäkseen. Mustikoita on tänä kesänä paljon. Meidän tontillamme mustikat ovat vähentyneet, kun veljeni kaatoi mökkimme takana olleen jylhän metsän. Mustikka ei viihdy aurinkoisella paikalla. Mustikat pakastimeen keräsi mieheni Kouvolasta.

Tänä kesänä kävi kaikki neljä lasta lapsineen meidän mökillä. Sattui vielä hyvät säät. Paras ystäväni Pirjo-Liisa vieraili miehensä kanssa meidän mökillä. Mökkinaapurit kutsuimme vierailulle viime viikolla. Nyt kun on koronasta huolimatta lupa tavata toisiamme. Vierailimme pitkästä aikaa mieheni veljen ja vaimon luona Kiteellä. Olen nauttinut siitä että saa tavata vieraita.

Istutin samenttiruusuja patiolle laatikkoon. Ne kukkivat hyvin koko kesän. Pelargoniatkin kukkivat hyvin, mutta sade piiskasi kukat melkein kokonaan. Täytyisi keksiä jokin muu lajike, mikä kestäisi sateen. Silloin kun olemme Kouvolassa ovat kukat ilman hoitoa. Säde on monena kesänä käynyt Kulotiellä kastelemassa tomaatit verannan kukat ja sisäkukat.

Sain virkattua keittiön ikkunaan ruskean verhokapan. Virkkasin ne 6-säikeisestä kalalangasta. Meneillään on myös nuottisukat kummitytölleni yllätyksenä.

Lapsenlapseni Tähti 11v. tilasi minulta tennarisukat. Tulostin ohjeen netistä. Ne on tosi vaativat – saas nähdä osaanko. Ne teen syksyllä. Vielä olisi kahdet aikuisten lapaset ja yhdet sukat neulottava. Ajattelin neuloa nuoremmille lapsenlapsille pääsiäispupua muistuttavat puput. Idean sain Siniltä.

28.8. on vanhimman lapsenlapsemme Tuan lakkiaiset Mäntyharjulla. Tua ja Ville saavat lomaa armeijasta siksi ajaksi. Ajatella miten tuo aika on mennyt niin nopeasti. Tua on nyt 19 v. Olin silloin 43-vuotias, kun Tua syntyi. Juhlia on tiedossa jo ensi kesäksi. Säteen ja Teemun häät ja Taikan rippijuhlat. Minulla on jonkinlainen ikäkriisi, kun nuo vuodet vierivät niin nopeasti.

Hyvää loppukesää kaikille! – maija –

Alta voit siirtyä Lindexin verkkokauppaan. Lindexillä alkoi lastenvaatteista -20% alennus. Voimassa 10.8.-20.8.2020

Alta pääset Adlibriksen verkkokauppaan. Eva Frantz:n uutuuskirja nyt Adlibrikseltä.

Alta pääset Kekäleen verkkokauppaan. Kekääleellä alkoi puolihintapäivät! 12.- 16.8.20 paljon muotia puoleen hintaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s