Keskikesän ihanuutta

Heinäkuu on ollut iloisia tapahtumia täysi. On ajeltu väliä Kouvola – Kitee useasti. Menoja on ollut molemmilla paikkakunnilla. Säät on olleet jokseenkin vaihtelevat. Nurmikko kasvaa vauhtia. Aina kun vaihdamme paikkakuntaa niin saa ensimmäiseksi töiksi ruveta nurmikonleikkaukseen.

Sara, Säde ja Huugo kävivät mökillä. Sää olisi voinut olla parempi. Ei tosin satanut, mutta oli pilvistä ja tuulista. Heidän lähtiessä mökiltä minulle tulvahti ikävä. Ikävä niitä niin monia kesiä, mitkä vietimme yhdessä mökillä. Kaiholla ajattelen niitä hetkiä. Niistä tapahtumista on vain hyviä muistoja tallella.

Sini tuli maanantaina meille Kouvolaan lasten kanssa. On ne Aapo ja Eela niin ihania. Toimintaa riittää. Viihtyivät paljon ulkona leikkien. Sitten kun Sini lähti tankotanssi tunnille niin leikit siirtyivät sisälle. Pistivät olohuoneen järjestyksen uusiksi leikeillään. Sini tulee ensi viikonlopulla lasten kanssa meille mökille pariksi yöksi. Toivottavasti säät suosivat.

Kävin tänään Kotkassa poistattamassa silmätulpat. Joudun menemään uudelleen 30.7., kun toisen tulpanpoisto ei onnistunutkaan. Sain vinkin naapurilta, että Kuivien silmien omegat voisivat auttaa silmäongelmiini. Käviin tänään ostamassa kapselit. Kaikkea on yritettävä sen verran epätoivoinen olen näiden silmäongelmieni takia.

Saran luona käydessä ihastuimme kuvassa oleviin lyhtyihin. Joten päätimme totetutta ne itse. Käsityötä tämäkin.

Olen neulonut oikein urakalla sukkia ja Saran tilaamia kahta ontelokudekoria ja wc-mattoa. Nyt ne ovat valmiit. Vielä pitäisi neuloa Tualle, Taikalle ja Tähtille lapaset ja Tähtille sukat. Ajattelin neuloa kirjoneuleena, että tulee lämpimät eikä tule läpi.

Paistoimme eilen 104 karjalanpiirakkaa pakastimeen Tuan 28.8.20 vietettäviin yo-juhliin. Vielä pitäisi paistaa toinen samanlainen satsi.

Huomisaamuna lähdemme vuorostaan mökille. Emme ennätä olla siellä kuin maanantaihin saakka, kun menemme muuttoavuksi Saralle ja Leeville Lappeenrantaan.

Vieressä on kuva käsityöhuoneestani. Pöydän päällys on täynnä keskeneräisiä käsitöitä. Lattialla näkyy osa pyöreästä matostani, mikä on myös keskeneräinen. Tuo kuva kuvaa hyvin tämän hetkistä olotilaa. Täys kaaos, hih….

Oikein hyvää ja aurinkoista kesää teille kaikille!

Kekäleellä nyt paljon kesän muoti alennuksessa! Tuotteita jopa -70%.

Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan. Tästä pääset Adlibriksen verkkokauppaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s