Kesä-heinäkuussa tapahtuu

Tämä kesä on tapahtumia täynnä. Vanhin lapsemme kävi kesämökillämme kahden nuorimman tyttärensä kanssa. Oli mukava viettää laatuaikaa. Juhannusaattona olimme veljeni luona kokoa katsomassa. Juhannuspäivänä lähdimme takaisin kotiin, kun pihanurmikkomme oli ajamatta mökillä oloajan. Olikin syytä palata kotiin. Kotona kastelimme kukkiamme sekä ulkona että sisällä. Sunnuntaina kävimme pyöräajelulla. Keväällä kun aloitimme pyöräilykauden niin mittarissa oli 503 km ja nyt siinä on 708 km. Tavoite on saada pyöräilykauden loppuun mennessä mittariin 1000 km -503 km.

Sunnuntaina ajamme mökiltä Mäntyharjulle. Lapsenlapsemme Tähti viettää synttäreitään. Oikeasti synttärit olivat jo huhtikuun eka päivä, mutta peruuntuivat koronan takia. Mäntyharjulta ajamme taas kotiin, sillä ensi tiistaina ja keskiviikkona hoidamme nuorinta lastenlastamme Lappeenrannassa. 4.7. on Tuan poikaystävän lakkiaiset Mäntyharjullla, minne meidätkin on kutsuttu.

Kovasti odotamme myös Säteen, Saran ja Huugon vierailua mökillä 7.7.

Huomasin netissä ilmoituksen, että neulekahvila on taas avattu. Neulekahvila oli koronatauolla reilut kaksi kuukautta. Tänään se oli auki viimeisen kerran ennen lomataukoa.

Iloisesti yllätyin kun neulekahvilan vetäjä ilmoitti, että neulekahvila avautuu jo elokuun 4 pv, kun normaalisti kesätauko päättyy syyskuun alussa. Oli niin ihana nähdä taas muita kerholaisia. On se niin mukava olla muiden käsityöihmisten seurassa ja me ollaan saatu huippuhyvä neulekahvilan vetäjä.

Sain valmiiksi Tualle ja Villelle inttisukat. Tosin ne eivät ole armeijanväreillä, sillä kävin kolme päivää läpi nettikauppoja ja kivijalka myymälöitä, mutta en löytänyt oikean väristä lankaa. Joten nurmikonväriset saa kelvata. Vinkin inttisukkiin sain vävyltäni Leeviltä. Viereisessä kuvassa olevat sukat tulee Tualle joululahjaksi.

Huomisaamuna lähdemme takaisin mökille, kun on luvannut hellettä. Kodin kukat ja piha-alueet on hoidettu, joten voimme huoletta lähteä. Säde lupasi käydä välillä kastelemassa tomaatit. Hyvää kesää! -maija-

Alta pääset Adlibriksen verkkosivuille

Alta pääset Lindexin verkkosivuille

Alta pääset Kekäleen verkkosivuille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s