Elämää tämäkin

Sain mieheltäni naistenpäiväkukat, mitkä kukkii vielä täysiään, vaikka on jo 17.3. Sanotaan, että ne on rakkaudella annettu, kun ne kestää pitkään. Olen niin kiitollinen, että minulla on ihana aviomies. Hän osaa aina yllättää minut monin tavoin. Uskomaton mies.

Elämä on pistetty uusiksi. Budapestin matka peruuntui. Samoin Huugon 2-v synttärit ja Tähtin 11-v synttärit peruuntuivat. Neulekahvila peruuntui myös. Nyt pyöritään pienissä ympyröissä. Onneksi sauvakävelyä ei ole kielletty. Nytkin aamulla kävimme kävelemässä 7 km. Vain ruokaostoksilla käydään joten tosi pienet piirit. Tätä pitäisi jaksaa useamman kuukauden. Minulla on onneksi käsitytöt, millä saan aikani kulumaan. Mieheni kävi itselleen kirjoja kirjastosta, että on luettavaa joksikin aikaa. Olemme onneksi koti-ihmisiä ja viihdymme kotona. Se auttaa varmaankin asiassa. Hyväksyn tilanteen mukisematta, sillä en haluaisi tartuntaa. Vielä en tiedä yhtään tartuntaa lähisuvussani. Huomenna pitäisi käydä ruokaostoksilla. Saas nähdä onko enää mitään ostettavaa, kun ihmiset hamstraavat kaikkea. Tarvitsee ostaa hieman enemmän ruokaa, ettei tarvitsisi niin usein käydä kaupoille, sillä siellä se riski tartunnasta piilee. Nyt on hyvä tehdä ostoksia verkkokaupoista.

Aloitin virkata pyöreää mattoa käsityöhuoneen pöydän alle. Siinä riittää työtä, sillä ajatus on tehdä melko suuri. Olen myös aloittanut kapan virkkauksen keittiön ikkunaan. Samoin meneillään on myös peitto virkatuista kuusikulmioista.

Vielä pitäisi neuloa yhdet joulusukat ja yhdet jooga-sukat. Joten tekemistä riittää useammaksi kuukaudeksi.

On suuri etuoikeus ”omistaa” suuri perhe. Nytkin vaikka on syytä vähentää fyysisiä tapaamisia yhteydenpito sujuu. Whatsapp-viestit sinkoilevat ja puhelin kilahtelee mukavasti. Ei tarvitse tuntea itseään yksinäiseksi. -maija-

Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan. Lindexillä alkoi Mid Season sale ja tuotteita jopa 50% alennuksella.

Tästä pääset Kekäleen verkkokauppaan. Kekäleellä nyt kaikki normaalihintaiset tuotteet -15% koodilla KEVÄT15.

Ja tästä pääset Adlibriksen verkkokauppaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s