Vaakalaudalla

Meillä oli suunniteltu matka Budapestiin huhtikuussa, mutta nyt näyttää siltä, ettemme uskalla lähteä sinne korona-viruksen takia. Emme tieten tahtoen tahdo saada tartuntaa ja jos se jotenkin on estettävissä. Olemme suunnitellut sitä matkaa jo kauan ja kun nyt pääsee Lappeenrannasta suoraan sinne. No täytyy siirtää myöhemmäksi ajankohdaksi. Seuraamme tilannetta.

Meillä on ollut viikko niin rauhallista, ettei ihan äsken ole ollut. Olimme kahden ja teimme kotiaskareita. Kävimme toki sauvakävelyllä joka toinen päivä. Maanantaina tuli vanhimman tyttäremme nuorin tytär; kohta 11 vuotta täyttävä Tähti-tyttö yökylään mummilaan. Heillä on hiihtoloma Joensuussa paraikaa. Tähti tuli junalla Mäntyharjulta. Oli tosi mukava viettää laatuaikaa lapsenlapsen kanssa. Katselimme tabletilta Super Nanny suomi jaksoja muunmuassa. Olin katsonut vain englantilaista vastaavaa sarjaa, mikä tuli tv:stä vuosia sitten. Jätin tällä kertaa neulekahvilan väliin.

Rauhaisa jakso loppuu lauantaina ja ensi viikolle on taas joka päivälle ohjelmaa. Nautin siitä, että on vaihtelua elämässä. Niistä rauhallisista hetkistä osaa sitten ottaa kaiken irti.

Nyt on yhdet jooga-sukat valmiit ja toiset puolessa välissä ja joulusukista on toinen valmis. Ennätin välissä neuloa hiuspannan Saralle. Vielä pitäisi tehdä toinen joulusukka ja jooga-sukka valmiiksi ja Saralle pipo ja lapaset. Säteelle joulusukat ja Taikalle polvipituiset kirjoneulesukat.

Sitten sisustan kotiamme. Ajattelin virkata keittiönikkunaan uuden verhokappan. Olen myös suunnitellut alkavani virkata pyöreää mattoa käsityöhuoneen pöydän alle. Tarvikkeet ovat jo valmiina. Ostin käsityöhuoneeseen käytetyn lasivitriinin. Nyt huone on hyvässä järjestyksessä. Kangaspuista luopumisen jälkeen huone näyttää tilavalta.

Ulkona tuulee ja sataa lunta, miten ihana olla kotona lämpimässä… – maija –

Tästä pääset Adlibriksen verkkosivuille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s