Kevättä kohti

Eipä uskoisi, että on jo melkein helmikuun puoliväli, kun katsoo ikkunasta ulos. Millainenhan kevät ja kesä on? Matkamme sujui hyvin ja oli virkistävä. Nyt jaksaa nämä harmaatkin päivät. Artikkelikuvassa papaijaa kasvamassa.

Tässä todiste, että on Kouvolassakin ollut lunta, mutta vain pari viikkoa. Tällä hetkellä ei lunta paljoa ole.

Onneksi näihin harmaisiin päiviin on mukaviakin asioita mahtunut ja vaihtelua sopivasti. Viime lauantaina kävi Sara perheineen. Tiistaina pidin neljän hengen neulekahvilan kotona ja heti sen jälkeen mentiin Lahteen hoitamaan Aapoa ja Eelaa. Keskiviikkona oli hammaslääkäri, mitä minä pelkään kuollakseni. Onneksi hammaslääkäri ei löytänyt kuin yhden pienen reiän, vaikka edellisestä käynnistä olikin useampi vuosi. Tänään torstaina paistoimme riisipyörösiä ja illalla tulee Säde käymään. Huomenna menemme auttamaan Sädettä siivuouksessa, kun Säde huolehti lumenkolaamisesta ja kukkien kastelusta matkamme aikana. Sitten iltapäivällä tulee Sini lapsineen yökylään. Nämä kaikki on mukavaa toimintaa ja piristystä arkeemme.

Olen myynyt facebookissa ryhmissä ylimääräisiä lankoja ja muuta itselle tarpeetonta. Sain niiden kangaspuiden hävityksen jälkeen oikean hävitys puuskan. Siivosimme kirjahyllystämme paljon kirjoja ja muuta tavaraa. Siihen siivous vimmaan liittyy myös tavaroiden myynti.

Käsitöissä lopulta pääsin neulomaan kuvassa olevaa jooga-sukkaa. Kahdet jooga-sukat pitäisi neuloa. Kolmet polvipituiset kirjoneulesukat, myssy ja lapaset on tilattu. Sitten neulon uudet kaulurit Aapolle ja Eelalle, kun edelliset neuloin nalle-langasta ja se kutittaa. Joten seuraavat neulon merinovillasta, mikä ei varmasti kutita. Huugolle jo neuloin sellaisen kaulurin. Opettelin silmukoiden jäljentämistä. En oikein onnistunut ja olin kiukkuinen itselleni. Se vaatii harjoittelemista. Ajattelin että neuloisin adidas-sukkia ja niihin sitten silmukoisin adidaksen logon. Saas nähdä ….

Neulon nyt jo ensi jouluksi, sillä on paljon mukavampaa neuloa talvella villalangasta ja sitten kesällä virkata ja kirjoa. Ensi tiistaina on taas neulekahvila. Ajattelin viedä sinne melko uusia itselleni tarpeettomia käsityölehtiä. Niitä voi ottaa kuka haluaa.

Tilasin itselleni uudet silmälasit ja niiden pitäisi tulla ensi viikolla. Jännää. Sitten minulla on varalasit, jos toisille sattuu jotakin.

Tämä kaikki edellinen on suuri osa perusarkeamme. Arki on itseasiassa ihan mukavaa.

Tästä pääset Adlibriksen verkkokauppaan. Sieltä löydät kirjojen lisäksi myös langat.

Kekäleellä on alkanut 1/2 Hintapäivät. Kauden muotia puoleen hintaan. Hintapäivät jatkuvat sunnuntaihin 16.2.20 saakka. Tästä pääset verkkokauppaan.

Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan.

Hyvää Ystävän-päivää teille kaikille! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s