Jouluvalmisteluja

Paluu matkaltamme oli ankea. Oli järkyttävän pimeää ja loskaista ja vettä tuli pitkin päivää. Parin päivän päästä onneksi pakastui ja tuli hiukan lunta valaisemaan maata. Meillä oli hoidossa Sinin ja Teron koira. Kiinanharjakoira eli sellainen, jolla ei ole karvoja. Säälitti viedä se ulos siihen loskan keskelle. Vilhokaan ei tykännyt vesilammikoista väisteli niitä.

Jouluvalmistelut ovat käynnistyneet. Ensimmäiseksi pesen alakerranikkunat sisältä päin ja silitän pestyt jouluverhot ja ripustan ne ikkunaan. Kattokruunu saa myös uudet joulunpunaiset kynttilät.

Ostimme joulutorttutaikinat ja piparkakkutaikinat. Kuten niin monena aikaisenpana itsenäisyyspäivänä me paistamme joulutortut ja piparit Säteen kanssa.

Eilen kirjoitimme joulukortit. Se on paisunut melkoisesti, sillä kortteja tuli 42. Onneksi minulla on Microsoft Officen Word, millä voi kirjoittaa osoitetarrat. Ne helpottavat kirjoitusurakkaa. Vielä pitää ostaa postimerkit.

Viereisessä kuvassa neulomani joulutonttu on vartioimassa mariskoolissa olevia karkkeja. Tilasin alpacawool-lankaa, mitä nyt odottelen saapuvaksi, että pääsen lopulta odottamaani jooga-sukkien neulontaan. Olen pitänyt taukoa käsitöistä, että saan valmisteltua joulua.

Nyt on cyper- maanantai ja verkkokaupoissa on paljon tarjouksia, mitä hyödyntää.

Kekäleessä -10 % lisäale jo alennetuista tuotteista koodilla cyber10. Etu voimassa vain verkkokaupassa maanantaina 2.12.19

Adlibriksen Cyper-monday tarjouksena- Tilaa 50 eurolla, saat 10 euron lahjakortin, Voimassaa 2.12.19.

Lindexin cyper-monday tarjouksena 25% alennustaa kaikesta verkkokaupassa. Tarjous koskee myös jo alennettuja tuotteita, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lisää jouluvalmisteluja lähempänä joulua! – maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s