Perusarkea

Eletään marraskuuta ja elämä on tällä hetkellä perusarkea. Viime lauantaina oltiin Saran ja Leevin tupaantuliaisissa. Muuttivat rivitalosta omaan omakotitaloon. Olimme siellä kaikki 17 koolla. Oli jotenkin jouluinen tunnelma. Se yhdessäolo sen teki.

Neuloin Tähtille Tuubi-huivin ja myssyn Teddy-langasta. Tähti tilasi myös harmaat säärystimet, missä piti olla yksi isompi poro ja pari pienempää poroa. No mummihan toteutti Tähtin toiveen.

Se on isänpäivä sunnuntaina. Sara, Leevi ja Huugo tulevat lauantaina viettämään isänpäivää. Säde tulee sitten sunnuntaina.

Kävimme taas aamulla sauvakävelyllä. Minua ei olisi yhtään huvittanut lähteä, mutta sitten kävelylenkin jälkeen oli hieno fiilis.

26.11.19 Minulla on Kotkassa se kyynelkanava-tulppien laitto. Jännittää valtavasti koko tapahtuma ja se, että auttavatko ne todella. Toivotaan. Olisin todella onnellinen jos saisin niistä avun. Sen verran inhottava vuotavat silmät ovat.

Ostimme viime talvena ihan sitä varten, että kotimme huoneilma olisi kosteampi ilmankostuttimen. Se on auttanut ettei minulta enää sisällä vuoda silmät.

Maanantaina lennetään Madeiralle kahdeksi viikoksi jo neljättä kertaa. Siellä viehättä kaunis luonto ja sopiva ilmasto. Siellä on vain 20 astetta lämmintä, mikä on hyvä että silloin jaksaa kävellä ja olla. Jos on lämpimämpää turpoan. Sitä ongelmaa siellä ei ole. Teemme kävelyretkiä levadoilla ja liikumme muutenkin paljon siellä tutustuen saareen.

Sinin ja Teron kiinanharjakoira Vilho löysi sopivan nukkumapaikan virkkaamastani korista.

MARRAS10 koodilla saat kaikista kirjoista (myös kurssi- ja digikirja) 10% alennuksen ajalla pe-su 8.-10.11.2019

Kekäleellä on Charmipäivät, jolloin kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -15% (ei koske Canada Goosea)! Charmipäivät ovat 6.11.-10.11.2019.

Ensi viikoksi lupasi säätiedotus vaihtelevaa ja sadetta, joten tiedossa ei ole vielä lunta valaisemaan. Kaikkea hyvää teille! -maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s