Talven tuntua

Eilen satoi ensilumen Kouvolaan. Näyttää ja tuntuu jo niin talviselta. Onneksi saatiin pihatyöt tehtyä ennen lumentuloa. Mieheni teki tosi ison urakan, kun leikkasi paljon orapihlaja-aitoja, mitkä ovat tonttimme rajoina. Orapihlaja-aidat olivatkin tosi korkeat niin ettei niitä yltänyt leikkaamaan kuin pukin päältä. Samalla hän haravoi lehdet tontilta. Kävin tosin apuna siinä hommassa. Meidän puolesta talvi voi jo tulla.

Olemme ostaneet jo kaikki joululahjat ja paketoineet ne. Prismassa oli kaksi viikkoa tuplabonus-päivät, joten keskityimme ostokset sinne. Miksi näin aikaisin? Tällä tavoin vältymme kiireeltä ja tukkaputkella juoksusta kaupoissa tungoksessa. Ja myös siksi, että kahden viikon päästä olemme Madeiralla kaksi viikkoa. Sitten jo ollaankin niin lähellä joulua, ettemme uskaltaneet jättää kaikkea sinne asti.

Päivitin jo joulukorttiosoitteet ja tulostin tarrat. Sitten matkan jälkeen ostamme kortit ja kirjoitamme joulutervehdykset ja liimaamme postimerkit ja eikun kortit postiin. Nautin jouluvalmisteluista, kun ei ole mikään kiire samalla fiilistelen jo joulun tunnelmaa. Pikku hiljaa valmistautumista jouluun. Eipä pääse syntymään mitään stressiä tällä tavalla kun tekee. Olen varsinainen jouluihminen!

Miehelleni iski varsinainen matkakärpänen. Ei riittänyt pelkkä Madeiran matka vaan hän tilasi jo talven Tenefiffan matkan tammikuun loppuun ja Budabestin matkan huhtikuun alkuun. Sillä tavalla talvi taittuu nopeasti. eikä kaamosmasennus ennätä iskeä, kun välillä saa valohoitoa, miksi matkojamme kutsun.

Käsitöitä olen tehnyt verkkaisesti. Sain tossut itselleni valmiiksi ja nyt neulon Olga-sukkia, (kuva vieressä)

Idean ja mallin sain neulekahvilasta. Siksi neulekahvila kiehtoo, kun sieltä saa ja oppii myö paljon uutta. Meillä on myös ihana neulekahvilan vetäjä, joka elävöittää persoonallaan kerhoa.

Tunnelmallista syksyä/talvea kaikille! – maija –

Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan.

Tästä pääset Kekäleen verkkokauppaan.

Tästä pääset Adlibriksen verkkokauppaan. Sieltä kirjat ja langat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s