Liikettä niveliin


On ollut todella hyvät ulkoilusäät viime viikkoina. Ihana liikkua raikkaassa syyssäässä, kun ruska parhaimmillaan. Mekin kävimme koko viime viikon joka toinen päivä sauvakävelyllä sellaset 7-8 km kerrallaan. Pyöräilykilometrejä polkupyörääni on tänä kesänä kertynyt 504 km. Loppu viikolla ajattelin käydä vesijuoksussa uimahallissa. Hulavannettakin olen pyöritellyt päivittäin nyt kun lopulta saan sen pysymään lanteellani. On ollut tosi haastavaa oppia, kun se putoaa niin helposti alaspäin. Se painaa 1,2 kg.

Kasvatin mökkimme kasvimaalla punajuuria, mutta niitä tuli tosi vähän, en tiedä johtuiko se kuivuudesta. Joten ostimme Prismasta punajuuri pussin, ja keitimme punajuuret ja säilöimme ne etikka-mausteliemeen. Ne ovat paljon parempia kuin kaupasta ostetut säilötyt punajuuret. Sopivat niin hyvin esim laatikkoruokien lisukkeeksi. (kuva artikkelikuvana)

Alustin litran sämpylätaikinan ja teimme riisipyörylöitä. Ne ovat korvikkeena kun tekee mieli Kaarjalan piirakoita. Niitä on niin mukava syödä välipalaksi.

Nämä ovat myös käsitöitä, hih.

Olen aina ollut enemmän käsillätekijä kuin kirjatoukka.

Tässä ne nyt ovat. Vanhimman lapsenlapsemme Tuan tilaamat lapaset poikaystävälleen.

Seuraavaksi tarvii tilata alpakka-lankaa Sinin ja Saran jooga-sukkiin. Sillä välin kun odotan lankojen saapumista verkkokaupasta neulon itselleni tossut. Ne on niin mukavat vetäistä jalkoihin lämmittämään. Tossuja ajattelin neuloa myös ei nyt tämän joulun, vaan seuraavan joulun joululahjoiksi.

Ensi lauantaina tulevat Sinin lapset Aapo ja Eela ja Suvin lapset Tähti ja Taika meille ilahduttamaan meitä päiväksi.

Huomenna on taas neulekahvila. Ihanaa tavata taas käsitöitä tekeviä ihmisiä. Ne ovat luku sinänsä.

Tässä vieressä on valokuva mieheni ostamasta äitienpäiväruususta. Se talvehti talven talomme päädyssä. Edelleenkin se kukkii. Istutin tämänkin vuoden äitienpäiväruusun siihen viereen ja toivon kovasti, että ne molemmat kukat säilyisivät talven yli. Kohta nuokin ruusut ovat ovat entisiä , kun tulee pakkasöitä. Syksyn viimeiset kukat.

Alla oleviin verkkokauppoihin pääset klikkaamalla kuvaketta!

Kannattaa liikkua mahdollisimman paljon. Siitä saa hyvän mielen – elämän eliksiiriä jokaiseen päivään! t. Maija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s