Säikähdyksellä selvittiin

Todellakin säikäytti, kun meidän marraskuinen Madeiran matkamme meinasi peruuntua. Kun Thomas Cook meni konkurssiin olimme tilanteessa, että olisi pitänyt alkaa etsiä uutta matkaa. Mieheni oli luottavainen, että kaikki järjestyy. Minä panikoin. Niinhän siinä sitten kävi, ettemme heti alkaneet etsiä uutta matkaa vaan odottelimme sen viikon, kun tieto konkurssista tuli. Seurasimme uutisia ahkerasti. Niin sitä sitten ilmoitettiin, että Tjäreborg jatkaa toimintaansa ja kaikki matkat järjestyy. Huh helpotus!

Verantamme on nyt siirtynyt syksy/talveen. Laitamme syksyisin kanervat ja havunoksat verannan kukkalaatikoihin. Keväällä sitten puolestaan kukat. Olemme kokeilleet monia eri kukkia, mutta todenneet että pelargoniat viihtyvät ja kukkivat koko kesän. Ne ovat vanha kukkalaji ja sopii siis hyvin vanhaan omakotitaloomme.

Säde päivänhatut kukkivat vielä hyvin kukkapenkissämme. Kaikki muut ovat jo valmistautuneet tulevaan talveen. Nämä kukat ovat kukkineet jo kauan ja ovat siinä mielessä kiitollisia kukkia.

Mieheni tekee mielellään puutarhatöitä ja siistii ja valmistelee puutarhaamme talveen. Onneksi nyt ei enää

ole niin paljoa koivunlehtiä kuin vielä viisi vuotta sitten kun tontillamme kasvoi valtavankokoinen kaksihaarainen koivu. Voi sitä lehden paljoutta. Onneksi mieheni kaadatti sen pois. Muistona on valtava kanto.

Neuloin miehelleni uuden kaulaliinan ja samanlaisen kaulaliinan neuloin kohta viisi vuotta täyttävälle lapsenlapselleni Aapolle.

Sain kori tilauksia lisää lapsenlapsiltani. Tähti tilasi kaksi koria lisää ja vanhin lapsenlapseni Tua tilasi kaksi koria. Tua toivoi myös, että neuloisin hänen poikaystävälleen lapaset. Mitenkähän osaan neuloa niin isot lapaset?!

Sara ja Leevi muuttavat viikon päästä rivitalosta omakotitaloon. Kunhan saan mitat heidän vessasta, niin virkkaan sinne Saran toivoman maton. Olimme tiistaina hoitamassa Huugoa muutaman tunnin. On hän oikea veitikka. Niin suloinen.

Huomisaamuna lähdemme varhain kohti Kuopiota. Säteen ja Teemun valajuhlaan. Käymme siellä päiväselti. Aikamoinen ajourakka, mutta harvoin sitä tälläisiin juhliin pääsee. Toivottavasti ei satu mitään onnettomuuksia, kun lupasi niin huonoa säätä. Muistuu mieleeni Sinin tohtoriksi väittelytilaisuus; ostin uuden iPhonen ja laukun. Kun sitten ajoimme sen juhlapaikan parkkipaikalle niin nousin autosta ja menimme sisään. En huomannut, että uudesta laukustani oli pudonnut puhelimeni meidän auton alle. Sitten kun lähdimme juhlista niin mieheni peruutti ja ajoi samalla uuden iphoneni päälle. Se oli sitten entinen. Kyllä harmitti kauan. – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s