Äksönia

Kodissamme leijuu pullantuoksu. Se on vastustamaton tuoksu. Paistoin litran pullataikinan. Panen pakastimeen suurimman osan pullista. Onpahan mistä ottaa kun alkaa mieli tehdä pullaa. Hassua miten jo perinteeksi on tullut että paistan pullaa sunnuntaisin.

Kävimme eilen päiväselti Kiteellä serkustapaamisessa. Olipa mukava nähdä serkkuja äidin puolelta. Hauskaa oli. Pistäydyimme myös mökillämme katsomassa, että kaikki on kunnossa. Pääsin tänä syksynä vähemmällä sen ikävän tunteen kanssa. Ehkä se että lähdimme Tukholman risteilylle auttoi ajatuksiani muualle.

Huomenna menen uimahalliin vesijuoksuun. Tänään harjoittelin hulavanteella. En vielä saa pyöritettyä montaa kertaa, mutta uskon, että senkin opin ajan myötä. Kuuntelin jo Ceekistä kertovan äänikirjan. Melkoista elämää jäi päällimmäiseksi tunteeksi kirjasta.

Kuvassa kiinanruusuni kukassa. Se on kukkinut jo monta kuukautta. Pari kukkaa kerrallaan. Harmi, että kukat kestävät niin vähän aikaa.

Meillä on tapahtumia tiedossa. Eilen Kiteellä, ensi viikon lauantaina Mäntyharjulla Taikan 13-v synttäreillä. 5.10. Kuopiossa Säteen ja Teemun lääkärinvala-juhlassa. 12.10. Saran ja Leevin muuttopuuhissa Lappeenrannassa. Ihana, että on mieluisia tapahtumia tiedossa niin tämä syksy menee nopeasti eikä ehdi miettiä syksyn pimeyttä. Ja ennen kuin täysin pimenee me lennämme aurinkoon.

Tänään iski paniikki, kun ajattelin miten lähellä joulu jo on. Tänään sovimme lasten kanssa että ostamme vain yhden joululahjan /aikuinenhlö, kun meitä on jo niin monta. Lapsille tietenkin ostamme useamman lahjan. Se helpotti mieltäni kummasti. Enää ei tarvitse panikoida. Neulomani ja virkkaamani joululahjat olen jo melkein kaikki paketoinut. Yksi pahvilaatikko on täysi paketeista. Minulla on käsitöissä meneillään kolmas solmio. Kun saan sen ja viimeisen valmiiksi niin tekemäni joululahjat ovat valmiit. Nyt voin unohtaa joulun joksikin aikaa.

Tästä pääset adlibriksen verkkokauppaan.


Tästä pääset Kekäleen verkkokauppaan

Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan

Hyvää syksyä teille kaikille! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s