Sadonkorjuu

On aika jo korjata pienestä kasvihuoneestamme satoa. Mini tomatit ovat olleet jo kypsiä muutaman viikon ja olemmekin poimineet niitä. Viinirypäleetkin ovat kypsiä ja tänään keräsin niitä syötäväksi. Niitä tulikin melko paljon tänä syksynä. Oma kasvattamia hedelmiä ja vihanneksia on turvallista syödä, sillä niissä ei ole torjunta-aineita eikä mitään muitakaan myrkkyjä.

Puolukoita emme myöskään saaneet mökiltä kuin kolme puolen litran rasiaa. Niinpä suuntasimme Kouvolan torille ja ostimme puolukoita 5 kg, joten nyt on mitä syödä. Puolukka on hyvää kaali-, makaroni- ja maksalaatikon kera.

Sain viime viikolla watsapp-viestin lapsenlapseltani Tähtiltä. Tähti toivoi, että virkkaisin korin hänelle. Mallin hän oli ottanut blogissani olevasta ontelokudekorista.

Olin tosi otettu ja iloinen, joten siirsin käsityöni syrjään ja aloin välittömästi virkata koria ja tässä kuvassa se nyt on.

Tässä on kuva myös ekasta solmiosta, mikä tulee vävylleni. Toinen on jo aloitettu. Vielä pitäisi neuloa kolme kappaletta.

Olen aina ollut käsillä tekijä ja lukeminen ei ole ikinä kiinnostanut. Niinpä ajattelin kokeilla ääni-kirjoja. Tilasin Adlibrikseltä kaksi ääni-kirjaa. Toinen kertoo Jari Henrik Tiihosesta ja toinen on ruotsinkielinen nimeltää Hon som måste dö.

Ajattelin että näin voisin saada kolme kärpästä yhdellä iskulla. Voisin tehdä käsitöitä, kuunnella kirjaa ja pitää ruotsinkielen taitojani yllä.

Artikkelikuvassa on kuva keittiömme ikkunasta. Nuo ruskeat kapat virkkasin muutama vuosi sitten. Mielestäni nuo astioiden kuvat sopivat hyvin keittiön ikkunaan. Näin sisustan kotiamme käsitöilläni.

Kävimme sauvakävelyllä metsässä. Siellä on niin rauhoittavaa olla. Siellä pitää olla hieman varovaisempi ettei kompastu puunjuuriin tai kiviin. Tulee yllättävän vähän liikuttua metsässä. Enemmän pitäisi. Sauvakävelemme yleensä polkupyöräteitä pitkin. Täytyykin ryhdistäytyä, kun syksy on hyvää aikaa liikkua siellä kun ei ole enää hyttysiä.

Taika lapsenlapseni täyttää tässä kuussa 13, joten ajattelin ostaa hänelle paidan Lindexiltä.

Kekkäleestä löydät runsaasti merkkivaatteita.

Adlibriksestä löydät kirjoja, käsityölankoja ja kirjoja. Sieltä ostin ne äänikirjatkin.

– Maija –Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s