TUNTEET PINNASSA

Se on taas se aika vuodesta, kun meidän mökkikausi päättyy. Se on joka syksyinen ikävän tunne, mikä valtaa mielialan. Tämä kesä oli poikkeuksellisen surkea keleiltään Pohjois-Karjalassa. Ihan niin kuin hyvitykseksi tämä viikko oli siellä tosi kesäinen ja lämmin. Lämmintä jäi sinne, kun lähdimme. Oli tosi haikeaa lähteä. Mutta sellaista elämä on tunteiden vuoristorataa.

Neulekahvila alkaa ylihuomenna. Sen alkua olen odottanut. Siitä tietää että syksy on alkanut. Syksyllä on myös virtaa aloittaa jotain uutta. Ajattelin ostaa uimalippuja ja aloittaa vesijuoksun säännöllisesti. Lähin uimahalli oli elokuun kiinni ja aukeaa 3.9., joten ostan heti ne liput. Tilasin myös hulavanteen, minkä avulla ajattelin treenata keskivartaloa. Eiköhän siinä ole jo tarpeeksi uutta.

Se suunnittelemamme kaupunkilomamatka Eurooppaan vaihtuikin risteilyksi Tukholmaan. Siitä on neljä vuotta kun viimeksi käytiin siellä. Mennään junalla Helsinkiin ja sieltä Oodi-kirjastoon. Tutustutaan siihen, kun se on ollut niin paljon mediassa. Sieltä sitten kävellään Silja Linen satamaan ja eikun risteilemään.

Omaa terveyttäkin pitää välillä kontroloida siispä tilasin ajan laboratorioon vuosikontrolliin. Tilasin myös ajan silmälääkärille ja yllätyksekseni Kotkan silmäsairaalasta soittivat, että laittavat kahden kuukauden sisällä kyynelkanaviini putket. Jospa siitä saisin avun näihin silmäongelmiini. Keväällähän mulle laitettiin ne testiputket, mutta nyt laitetaan ne oikeat.

Tekevälle sattuu. Neuloin ekan kravatin ja vasta sitten luin ohjeen tarkemmin. Se olisi pitänyt tehdä pienemmillä puikoilla, joten siitä tuli aavistuksen liian leveä, joten ei kun uutta aloittamaan. Nyt uusi tulee ohjeen mukainen. Laitan alle kuvan eteisen ikkunaverhoistani, mitkä virkkasin joitakin vuosia sitten. Olen sisustanut kotiamme käsitöilläni.

Tilasin Novitaknitsin verkkokaupasta 7-veikkaa, sillä aion tehdä isoäidinneliöillä liivin ja siihen sopivan hameen. Sain myös tilauksen Saralta ja Siniltä jooga-sukista, mutta ne neulon vasta myöhemmin.

Edelleen käydään sauvalenkeillä ja välillä pitkillä pyöräretkillä. Näin hoidamme kuntoamme ja se on meidän yhteinen harrastus.

Tästä pääset Kekälen verkkokauppaan ostoksille.
Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan ostoksille.

Värikästä syksyä! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s