Syysunelmia

Se alkaa olla kesä tälläerää taputeltu! Luonto on saanut uusia värejä vihreän lisäksi – ruskean, keltaisen ja oranssin. Pelargoniat kukkivat vielä täysiään mökillä ja kotona.

Puna- ja mustaherukat on kerätty jo talteen ja pakastettu. Meillä on mökillä kasvimaa, missä kasvatamme perunaa, punajuurta ja sipulia. Peruna kasvoi tänä kesänä mökillä tosi hyvin. Olemme syöneet uusia perunoita harva se päivä. Vielä toivoisi, että olisi lämpimiä päiviä jotta voisimme olla vielä mökillä. Toivottavasti on lämmin ja pitkä syksy. Se kuittaisi paljon surkeaa kesäsäätä täällä Pohjois-Karjalassa.

Marraskuun Madeiran matkaan on vielä aikaa. Olisi kiva käydä vielä ennen sitä matkoilla. Ehkä jokin kaupunkiloma Euroopassa? Mikähän olisi sopiva kohde näin syksyllä? Pariisissa ja Roomassa ja Istanbulissa olemme käyneet. Toivoisin teiltä vinkkejä.

Ompelemani olohuoneen kapat ovat valmiit. Ompelin virkkaamani pitsit kapan alareunoihin kiinni. Silitin verhot ja ripustin ikkunoihin. Nämä ovat kesäverhot. Vaihdan ne talviverhoihin nyt syksyllä. Pitihän niitä nyt kokeilla ikkunaan. Kaivelin käsityöhuoneestani esille pyyheliinapeiton tekele. Kirjon siihen kuvan ja sitten ompelen. Kirjon vain kesäisin, kun se on niin tarkkaa työtä ja onnistuu parhaiten luonnonvalolla. En saa sitä nyt valmiiksi, vaan jätän lopun suosiolla ensi kesää odottamaan. Kun saan Säteen ison korin valmiiksi alan neuloa niitä kravatteja meidän perheen miehille joululahjaksi.

Käytän näitä verkkokauppoja ja ostan täältä pääosin kaikki vaatteeni. Tästä pääset sinäkin tekemään ostoksia.

Vinkkejä matkakohteista otan mielelläni vastaan. Ne voi laittaa kommenteihin tai sitten yhteydenottolomakkeella lähettää sähköpostiini.

Lämmintä syksyä toivotellen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s