Syksyn tuntua



Väkisinkin alkaa jo syksy painaa päälle. Kouvolassa on ollut niin kauan kuivaa, että nurmikkomme tontiltamme on palanut poroksi ja puista tippuu lehtiä. Meidän kohdalle ei ole edes sattunut sadekuuroja. Siitä on kuukausi kun on viimeksi satanut. Luonto on kuin syksyllä.

Olemme par´aikaa mökillä. Olimme taas toista viikkoa kylmää paossa Kouvolassa. Istuimme eilen patiolla, kun sorsa pesue tuli rannasta ja tallusteli pihamaalle. Sanoin miehelleni, että seurataan mihin ne menee. Ja niinhän siinä kävi, että ne tepasteli suoraan meidän viinimarjapensaiden lähelle ja alkoivat syödä mustiaviinimarjoja pensaasta. Mustien viinimarjapensaiden ympärille ei mieheni laittanut rastasverkkoja, kun oletti, että ne ovat niin kirpeitä ettei sorsat niitä huoli, mutta huolivathan ne. Ilmankos ne ovat nyt vailla marjoja.Ikävää on myös, että niiden jätöksiä on laiturillamme ja pihamaalla.
Nyt kyllä tuli purettua kaikki patoutumat sorsien suhteen!

Syksy on myös siitä havaittavissa, että muutaman viikon päästä alkaa neulekahvila. On sitä jo odotettukin! On niin voimaannuttavaa kokoontua yhteen yhteisen harrastuksen yhdistäessä meitä.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_f91

Artikkelikuvan ja viereisen kuvan mukaisia ontelokudekoreja olen virkannut innolla. Vielä pitäisi tehdä yksi iso kori ja yksi matto kuteista. Keskeneräinen on vielä pitsi kappaan.

Lähetin sukat kummitytölleni ja äsken tuli viesti, että ovat tulleet perille ja että ovat sopivat ja kauniit.

Ajattelin että voisin neuloa vielä miehelleni ja neljälle vävylleni kravatit joululahjaksi. Sukkien lisäksi. Täytyy vain kysellä tyttäriltä minkä väriset kullekin. Minulla on ohje, minkä olen napannut jostakin käsityölehdestä jo kauan sitten. Ajatuksena juuri se että tekisin sellaisen meidän perheen miehille.

En ymmärrä miksi koko ajan keksin jotain uutta tehtävää ennen kuin edes edelliset ovat valmiit.

Eilen tunsin tänä kesänä ensimmäistä kertaa jo haikeutta että kesä on ohi ja että joudumme taas jättämään niin rakkaan mökkimme. Tänä syksynä käymme vielä 21.9. mökillä samalla kun käymme serkustapaamisessa. Syksy jotenkin pelottaa. Se pimeys ja ettei päivällä ja yöllä ole paljoa eroa. Eihän siitä ole tietty paljoa aikaa siihen meidän kahden viikon Madeiran matkaan ja sitten jo jouluun. Ei en vielä saa alkaa ajatella joulua. Nythän on vasta elokuu…

Alla kolme verkkokauppaa joita käytän.  Pääset niihin klikkaamalla banneria.

Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä teille kaikille!

-maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s