Tappio tuli 0-1Niin siinä sitten kävi, että kärsittiin tappio heinäsorsille mustikoiden hankinnassa. Sillä välin kun olimme kaksi viikkoa Kouvolassa kylmää paossa sorsat söivät jokíkisen mustikan. Pohjois-Karjala on ollut tänä kesänä tosi kylmä paikka. Siellä on ollut sateista ja tuulista melkein koko kesän ja lämpötilakin on välillä jäänyt 7 asteeseen päivällä. Siksi olemme nytkin kylmää paossa.

img_1093 20.7.2019 oli Keskikoulun 1975 VE:n luokkatapaaminen. Meitä oli Pajarin hovissa Kiteellä 12 henkilöä. Ruokailimme ja kerroimme kuulumisiamme. Kahta henkilöä en olisi millään tunnistanut. Sen verran olivat muuttuneet näiden 44 vuoden aikana. Jokainen kertoi vuorollaan mitä oli tehnyt sen koulun jälkeen. Yllättävän moni oli jäänyt Kiteelle. Kyllä meillekin mieheni kanssa Kitee on rakas paikka. Ei pelkästään siksi, että siellä on kesämökkimme. Siellä olemme molemmat syntyneet ja kasvaneet aikuisiksi.

Nyt kun on tapaamisissa päästy alkuun niin jatkoa seuraa. 21.9. on äidin puolen serkkujen serkustapaaminen myös Pajarin hovissa. Serkut puolisoineen tulevat sinne. Äidin puolen serkkuja ei ole paljoa. Meitä kokoontuu 13 henkilöä. On kolme serkkua, joita en ole nähnyt lapsuuteni jälkeen. Mielenkiinnolla odotan tapaamista.

img_0632

Neuloin Aapolle ja Eelalle kaulurit ja polvipituiset sukat. Nyt on kaikki joululahjat tehty. Ennätin tässä aloittamaan aikuiselle kummi-tytöllemme pitsiset villasukat, mitkä lähetän postissa hänelle heti kun sukat on valmiit. Sivussa olen virkannut olohuoneen verhokappaan pitsiä. Sain sen valmiiksi ja ompelin paikoilleen. Nyt yksi kappa on jo ikkunassa. Toiseen ikkunaan pitää vielä virkata pitsi ja ommella kiinni. Sitten on verhot valmiit. Ja eikun Sinin ontelokude korien tekoon ja Saralle se matto vessaan. Ei minulta tekemiset lopu, hih. Jos sitten keskittyisi tekemään itselle jotakin.

Tästä Tokmannin verkkokauppaan.

 

ja tästä pääset Kekäleen verkkokauppaan.

piipahda myös Lindexin verkkokaupassa.

Nyt viedään heinäkuun viimeistä päivää. Säiden puolesta on jo syksyn tuntua. Toivottavasti olisi lämmin ja aurinkoinen elokuu! Sitä odotellessa…

-maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s