MittumaariJuhannus tarkoittaa valon ja keskikesän juhlaa, jota vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoila. Juhannusta vietetään Suomessa, Ruotsissa ja Balttian maissa.

Me vietämme juhannusta perinteisesti mökillämme Kiteellä. Juhannuksen ruokaostokset teimme tänään. Huomenna siivoamme mökin. Aattona saunomme ja menenmme veljeni luo syömään ja kokkoa katsomaan.
Lauantaina tulee nuorin tyttäremme Sara meille mökille perheensä kanssa. Heillä on yksi poika Huugo. Huugo on vuosi ja kolme kuukautta. Tosi mainio persoona. Aina niin iloinen ja tyytyväinen. Artikkelikuvassa on poncho, minkä virkkasin Saralle hänen toiveestaan. Annan sen vasta jouluna joululahjaksi.

Oli tosi kivaa, kun ystäväni Pirjo-Liisa oli vierailulla meillä Kouvolassa. Vierailimme kolmisin Elimäen Mustilassa tutustuen Arboretum- ja alppiruusumetsään. Oli kaunista. Pirjo-Liisan lähdettyä mieheni meni piha-askareisiin ja palasi pian yllätys kädessään. Hän oli löytänyt meidän vaahterasta valtavan kokoisen lehden, minkä kuva alla. Kahvi kuppi on suhteuttamassa lehden kokoa.

img_0560

Onneksi Säde tyttäremme käy kastelemassa kukat ja tomaatit. Me menemme vuorostaan auttamaan häntä siivouksessa. Joten emme jää kiitollisuuden velkaan.
Sini aikoo tulla meidän mökille, kun hänen lomansa alkaa heinäkuun alkupuolella. Kiva nähdä mitä Aapo ja Eela tykkäävät mökkielämästä.

Suvin tytöt Taika ja Tähti olivat meillä kaksi päivää. Minä sairastuin oksennustautiin heidän ollessa meillä. Toivottavasti eivät saaneet tartuntaa.

Käsitöissä olen virkkaamassa edelleen sitä Saralle tuleevaa kaitaliinaa. Sittenpä onkin tilanne, ettei minulla ole mitää käsityötä tekeillä. Saas nähdä mitä keksin seuraavaksi.

Löysin netistä terveellisen keksien ohjeen, joten jaan sen teille.

img_0561

Kekäleellä kesäale! Alennus jopa -50%. Voimassa oloaika 28.7.19 asti.

 

Lindexillä puolestaan on kesäale jopa -50%. Alennuksessa mm. miesten, naisten ja lasten tuotteita. Voimassaoloaika 31.7.19 asti.

 
Oikein hyvää Juhannusta teille kaikille! – maija –
 

 

 

 

2 vastausta artikkeliin “Mittumaari

  1. Lämpöistä Juhannusta
    Kauan kauan sitten oltiin Juhannuksen aikaan Sveitsissä niin siellä vietettiin samaan aikaan Keskikesän juhlaa. Silloin ei vielä ollut saarta. Nyt on saaren Juhannus.🔥

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s