Kesä keikkuen tuleviKyllä se sieltä lopulta tuli, vaikka meinasi tulla uskon puute. Nyt on luvassa huomisesta alkaen oikein mukavia lämpölukemia. Se tietää sitä että huomenna suuntaamme kohti Kiteetä ja kesämökkiä. Säde lupasi käydä kastelemassa kasvihuoneestamme tomaatit ja kukat, joten voimme olla huoleti mökillä.

Kodinkuva-lehdessä oli juttu siitä miten kesämökillä olo rauhoittaa. Sen olen itsekin todennut. Siellä luonnon keskellä on helppo hengittää ja mieli lepää. Käsitöistäkin on sanottu, että se rentouttaa ja on hyvää aivojumppaa. Molemmat kuuluvat vakio harrastuksiini. Siksiköhän voin mainiosti.

Odotan innolla ensi viikkoa, sillä silloin tulee paras ystäväni Pyhäjärveltä meille kahdeksi yöksi. Pirjo-Liisan kanssa ollaan lukio aikaisia koulukavereita. Ollaan pidetty yhteyttä ja viime vuosina vielä tiiviimmin. Lähettelemme whatsapilla kuvia tekemistämme käsitöistä ja muutenkin pystymme jakamaan asioita. On onni omistaa sellainen luotettava ystävä!

Yhteiset vastoinkäymiset ovat yhdistäneet meitä mieheni kanssa. Olemme kuin paita ja peppu. Nautimme toistemme seurasta. Yhteisellä vuosikymmenien taipaleella ollaan opittu tuntemaan toisemme perustellisesti. Olen kohdannut sielunkumppanini. Olemme erottamattomat. Osaamme laskea leikkiä ja nauraa itsellemme. Mikä onni minua on kohdannut!

Sain valmiiksi Sätelle pyöreän liinan ja tossut ennätin tehdä kuten ennen sanottiin välkästyönä. Meneillään on Saralle poncho ja soikea liina.

img_0502

Voin ottaa rennosti, kun ei ole kiirettä käsitöissä. Voin pitää taukoakin. Syksylle on enää Aapolle ja Eelalle polvipituiset sukat ja kaulurit ja Huugolle junasukat ja lapaset. Syksyllä ennätän sitten tehdä myös jotain kotiimmekin. Kodin sisustus on myös harrastukseni. On mukavaa sisustaa kotiamme käsitöilläni ja näin saada kodista persoonallinen. Meidän näköisemme.

Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan.

Tästä pääset Kekäleen verkkokauppaan.

Huomenna siis lapsuusmaisemiin! -maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s