Pitkästä aikaa
Siitä onkin jo jonkin aikaa, kun viimeksi poustasin. Krookukset kukkivat talomme päädyssä. Tänään on ollut mainio päivä olla ulkosalla. Me kävimme tänään pyöräretkellä ajoimme 20 km. Utissa kävimme kahvilla.

Löysin netistä optikkoliikkeen, mikä myi sellaisia maskeja, mitkä suojaavat tuulelta. Pystyin ajamaan ilman että silmäni olisivat vuotaneet. Nyt minäkin voin nauttia ulkoilusta muiden tapaan. Minulle laitettiin ne harjoitus putket kynelkanaviin. Mutta mitään apua niistä ei ole ollut. Ne sulavat itsestään pois puolen vuoden sisällä. En tiedä mitä tekevät sen jälkeen. Luulen että ne putket olivat liian pienet.

Yksi tyttäristämme avopuolisoineen muuttaa huomenna Kuopiosta Kouvolaan. Miten sitä on odotettu. Vanhin tyttäristämme, joka asuu perheineen Mäntyharjulla muuttaa ensi kesänä Joensuuhun. Onneksi Joensuusta ei ole kuin 60 km mökillemme, joten tapaamme kesäisin. Menemme huomenna auttamaan huomenna muutossa.

Käsitöitä olen tehnyt melkein joka päivä. Olen neulonut kirjoneulelapasia kahdet ja kolmannet ovat meneillään. Sitten pidän lapasista taukoa. Tuli mitta täyteen, hih. Ajattelin että teen vielä tänä keväänä yhdet polvipituiset kirjoneulesukat ja sen jälkeen alan tehdä kesäisempiä käsitöitä. Ajattelin ommella olohuoneeseen verhokapat valkoisesta pellavakankaasta. Virkkaan alareunaan pitsin ja kirjon verhoon jonkin kuvion. Tuskin maltan odottaa… img_0409 Maa alkaa paljastua suuren lumipeitteen alta. Jokohan viiniköynöksemme kasvihuoneessa alkaa heräillä talven jäljiltä. Ostimme tomaatinsiemeniä ja kylvimme kasvatusruukkuihin ja nyt ne ovat olohuoneen ikkunalaudalla auringonpaisteessa itämässä. Odotan niin kovasti että pääsemme Plantageniin ostamaan lisää kukkia kukkapenkkeihimme. Vielä täytyy odottaa viikkoja ennenkuin nää lumikinokset sulavat ja istutusaika koittaa.

Ja se mökkikausi alkaa pian! Jesss… Miten joku niin vaatimaton kesämökki voikaan olla niin rakas. Veljeni kävi viime syksynä kaatamassa mökin rannasta kolme puuta, jotta järvi näkyisi paremmin.

Tästä pääset Lindexin verkkokauppaan: Lindexillä tarjous 8-15.4.19 15%:ia alennusta yhdestä tuotteesta verkkokaupassa. Alennuksen saa myös alennetuista tuotteista. Koodi SUPERWEEK1915

Ja tästä pääset Kekäleen verkkokauppaan: Tarjous 8-14.4.19 15% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi SUPERVIIKKO2019

 

Ja ei kun kaupoille! Hyvää kevättä teille kaikille! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s