Ja vaihteeksi matkailusta
Yllä olevan näköinen maisema jäi meidän kotiimme 5.2.19, kun lähdimme matkoille. Saman päivän aikana maisema vaihtui seuraavanlaiseen näkymään. UNADJUSTEDNONRAW_thumb_dbf.jpgEli tulimme tänne Teneriffan eteläosaan, De las Americansiin. Sen verran ollaan Suomen säätiedotuksia seurattu, että tiedetään siellä olevan pakkasmittari plussan puolella. Eli voimme vain valokuvista ihastella sitä satumaista maisemaa mikä jäi kotimaahan.

Olemme nyt kolmatta kertaa Teneriffalla. Ensimäisen kerran oltiin pohjois-osassa Puerto de la Gruzissa ja nyt toistamiseen täällä etelä osassa. Samassa paikassa ja samassa hotellissa. Päädyimme tänne siksi, koska tämä paikka on lämmin ja aurinkoinen melko takuuvarmasti myös talvella. Edellinen positiivinen kokemus sai palaamaan. Hotelli on neljän tähden hotelli ja K18. Hotelli Sunprime Ocean Wiew on siisti ja rauhallinen. Ruoka hyvää ja monipuolista.

Viime kerralla vuosi sitten kävimme Teide-vuorella, mikä on yksi tärkeimmistä saaren nähtävyyksistä. On Loro Park-eläinpuisto, mahdollisuus käydä sukellusveneellä tutustumassa meren elämään. Saarelta voi vuokrata auton ja tutustua omatoimisesti saaren eri kohteisiin. Tällä reissulla tutustuimme länsiosaan saarta. Postaukseni ihan alla on mahdollisuus laittaa kommentteja. Olisi mukava kuulla kokemuksistasi Teneriffasta.

Mikä ilo on myös joka päivä tehdä sellaset 7-8 km kävelylenkkejä ilman että silmät vuotaa. Kotona kun ei voi olla ulkona montakaan minuttia etteivätkö silmäni tulvi. Toivottavasti saan avun maaliskuussa kun kyynelkanaviini laitetaan tulpat. Painokin on nousut ihan vaan sen takia, että ei ole tehnyt mieli mennä ulos. Sen verran ärsyttävästä asiasta on kyse. Tiedän etten ole ainoa joka kärsii tästä vaivasta. Silmälääkärin ohjeen mukaan olen laittanut silmätippoja 5 kertaa päivässä, mutta se ei ole tuonut apua.

On mukava olla matkoilla vailla huolia ja siitä pitää huolen Verisuren hälytysjärjestelmä.

 

 

Lindexin ja Kekäleen verkkokauppoihin pääset shoppailemaan alla olevista bannereista. Jos arvostat pukeutumisessa laatua, niin silloin kekäle.fi on osoite!

 

Muista kommentoida. Linkin siihen löydät ihan sivun alla. -maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s