Nautinnollista aikaa
Auringonpaistetta, paljon puhdasta valkoista lunta. Minä niin nautin. Tämä talvi on ollut minulle toiveiden täyttymys. Nyt kyllä kerron sellaista, mikä voi jakaa mielipiteitä. Varmaan suurin osa suomalaisista pitää enemmän kesästä. Minulla on ongelmia näiden silmien takia, kun ne vuotavat jos menen ulos, joten en pääse paljoa nauttimaan ulkoilmasta, mutta nautinto on myös kun on niin valoisaa. Se pitkä pimeä kausi on ohi. Minun kyynelkanavani putkitettaan kevään aikana, joten toiveita on että pääsen liikkumaan ulkona normaalisti. img_0210 Tässä yksi toteuttamani joululahja. Minulla on valmiina jo kolme tuubihuivia, kolme pipoa ja kahdet lapaset ensi jouluksi. Seuraavaksi alan neuloa polvipituisia sukkia. Minulla on tällä hetkellä tosi paljon ideoita jo kevät-kesä käsityöksi. Ajattelin toteuttaa pyöreän maton. Lopputulos näyttää kuin olisi kudottu. Ikkunaverhoja on suunnitteilla virkkaamalla keittiöön ja olohuoneeseen kapat ompelemalla ja virkkaamalla pitsi reunaan, sekä kirjon myös. En ole koskaan harrastanut kankaanpainantaa, mutta nyt helmikuussa pääsen kokeilemaan myös sitä. Käyn Taitokymenlaakson kurssilla oppimassa. Olen niin iloinen, kun sain uuden ystävän tästä naapurista. Hän on myös intohimoinen käsityöntekijä. Jesss………….!!!!! Saan hänet mukaan kankaanpainantaan. Tilasin neljä puseroa itselleni Lindexiltä. Lindeksillä on vielä muutama päivä 31.1.2019 asti välipäivien tarjous, mikä on vain netti tarjous eli ale 50%. Tästä pääset tutustumaan myös Kekäleen tarjontaan. Liike suomalainen ja panostaan laadukkaisiin vaatteisiin. Pitäisi alkaa pakata, kun talven etelänmatka odottaa. Toivottavasti säät suosivat. Elän elämäni parasta aikaa. Minulla on ystäviä, jotka ovat tärkeitä, ihana mies, ihana iso perhe. Koti, missä viihdyn. Minulla on aikaa panostaa harrastuksiini. Ei ole mitään paineita. Minulla on monta asiaa, mitkä saavat minut onnelliseksi. Ajattele positiivisesti! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s