Jouluaskareet jatkuuJoulu lähestyy päivä päivältä. Jouluvalmistelut sujuvat suunnitellusti. Joulukortit laitettu postin kuljetettavaksi punaisissa kuorissa. Joululahjat hankittu ja paketoitu. Pölyt pyyhitty kodista ja joululiinat laitettu pöydille ja joulukoristeet ja kynttilät ovat paikallaan.

Teemme joulusta mahdollisimman saman näköisen kuin mitä lapsuudessamme on joulut olleet. Nykyään on hyvä kun on pakastimet, mihin voi pikku hiljaa leipoa ja hankkia tarvikkeita. Olemme ostaneet joulukinkun ja karjalanpaistilihat pakastimeen. Paistoimme 80 karjalanpiirakkaa jouluksi ja laitoimme pakastimeen.
Paistoin myös joulutorttuja ja pullaa.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_d1e

Eilen leijui taatelikakun tuoksu kodissamme. Se valmistui samalla kun kuuntelin Tarja Turusen joulu cd:tä. Joulun tunnelman voi jo aistia. 16.12. mennään laulamaan kauneimmat joululaulut Keskuskirkkoon. Se kuuluu myös perheemme traditioihin. Osa lapsistamme hakevat joulufiilistä käyden laulamassa useamman kerran kauneimmat joululaulut.

Kun sain kaikki joulukäsityöt tehtyä, niin en osannut olla tekemättä mitään joten virkkasin kahdeksan patalappua vielä pukinkonttiin. Nyt ajattelin olla tekemättä käsitöitä ennen joulua. Saas nähdä pystynkö, hih.

Mahtaa meillä olla tiivis tunnelma jouluna, kun meitä on niin monta. Se on se mikä tekee sen joulun. Se että ollaan kaikki koolla. Laulamme joululauluja ja Säde ja Sara säestää pianolla. Lapsenlapsi Tähti 9v on aloittanut myös piano-opinnot ja haluaa varmasti myös esiintyä.

Kaikkea kivaa on tiedossa, joten tuskin maltan odottaa!

Ilmeisesti moni muukin on huomannut sen että on tosi kätevää ostaa lahjoja ja joulujuttuja verkkokaupoista. Uutisissa kerrottiin, että postin kuljettamien pakettien määrä on kasvanut.

Vielä ehdit hankkia lahjoja verkkokaupasta.

Lahjavinkkejä myös täältä.

Ja täältä.

Hyvää Joulun odotusta! -maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s