SuunnitelmiaOllaan suunniteltu tulevaa talven matkaa. Itse asiassa kohteita on yllättävän vähän meidän kriteereillä. Kohteitten määrä pienenee kun jätetään pois kaukokohteet ja kohteet missä lämpötila lähentelee kolmeakymmentä. Se on minulle liikaa. Silloin ei jaksa liikkua ja sellaisessa lämmössä turpoan herkästi. Samat kengät mitkä laitan aamulla ei enää illalla mahdu jalkaan. Se on todellinen ongelma. Joten monta paikkaa karsiutuu.

Mielenkiintoista olisi käydä esim seuraavissa kohteissa Israel, Egypti, Marokko ja Gambia. Gambiassa on liian kuumaa. Israel, Egypti ja Marokko puolestaan ovat kaikki niin levotonta seutua ja pelko tulla kiidnapatuksi tai muuten terrorin kohteiksi on suuri. Mietityttää onko valmis ottamaan sellaista riskiä ja että nauttiiko siellä olosta, jos täytyy koko ajan pelätä.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_966.jpg Teide vuori Teneriffalla.Kuva otettu noin vuosi sitten.

Tarkoituksemme on tosiaan matkustaa keski talvella, joten välimeren alueet eivät tule kysymykseen. Kuitenkin sitä toivoo lämpöä. Jäljelle jää Kanarian saaret, Madeira ja Azorit. Kaikissa mainitsemissani paikoissa ollaan käyty. Madeiralle menemme varmaan ensi marraskuussa useammaksi viikoksi. Azorit oli myös mukava matkakohde ei ainakaan silloin vielä turismin pilaama. Mutta varmaankin päädymme Kanarialle. Teneriffan eteläosa oli mukava paikka. Oli kokoajan sopivan lämmintä ja valoisaa. Se hotelli missä viimeksi oltiin siellä käydessä oli hyvä sen nimi on Sunprime Ocean Wiew. Varaamme huoneen yläkerroksesta, missä on hyvä näköala merelle ja samassa kerroksessa on sundeck. Ihanaa istua porealtaassa minkä vesi on lämmintä ja maisemat huikean kauniit. Joten sinne varmaan mennään uudelleen. Kritereinä on sopiva lämpö, hyvä hotelli, nähtävyyksiä ja puhtaus. Sitten matkailun lisäksi seuraavaan harrastukseen siis käsitöihin.

Löysin Novitan Novita-lehdestä hyvän näköisen ohjeen polvipitkistä kirjoneulesukista ja päätin tehdä ne vanhimman tyttäremme toivomana hänelle. Toivoi sinisiä sukkia, joten sukat teen muuten ohjeen mukaan mutta värit vain vaihdan. Olen tehnyt jo yhden ja toinen on meneillään toinen. Kuva sukista artikkelikuvana. Sain Novitan jo ensi kevään lehden lahjaksi Novitalta kun tilasin lankoja joululahja käsitöihini. Se oli yllätys ja mieluinen sellainen, sillä se maksaa irtomyynnissä 9,50e. Odotan jo innolla että saan sukat valmiiksi ja pääsen toteuttamaan Sukupolvien silmukat kirjassa olevia malleja.

Käyn neulekahvilassa mikä on todella mukava harrastus. Siellä kun on niin saman henkisiä ihmisiä. Käisityö yhdistää. Katselin Kansalaisopiston kevät kursseja, bongasin sieltä sellaisen kurssin, missä painetaan kangasta ja tuunataan kirjomalla. Kankaanpainantaa en ole koskaan kokeillut. Joten odotan innolla sitä kurssia. Tällä tavalla saan vaihtelua arkeeni. Nyt kun olen eläkkeellä minulla on aikaa toteuttaa mielitekojani. Käsityöt rentouttaa ja on hyvää terapiaa. Suosittelen! – maija –

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s