Marraskuisia päiviä

Olen niin iloinen, kun nämä harmaat päivät eivät ole vaikuttaneet mielialaan mitenkään. Vaikka on harmaata niin siitä huolimatta nautin normi arjesta. Vaikka viime postauksessani kerroin ettei meillä ole mitään etukäteen suunniteltua menoa enää ennen joulua, niin se ei tarkoita ettei meillä olisi äxöniä siitä huolimatta.

Hääpäivä meni ja oli mukavaa. Käytiin syömässä ulkona ja herkuteltiin muutenkin. Joimme hiukan viiniä jne. Isän päivänä oli Sara perheineen meillä ja Säde myös. Sara ja Huugo ja Säde olivat yötä. Me lähdettiin aikaisin eilen aamulla hoitamaan Eelaa ja Aapoa Lahteen. Huomenna tulee Säde ja Sara ja Huugo reissusta ja yöpyvät meillä. Lauantaina mennään Suvin synttäreille Mäntyharjulle. Joten tapahtumia riittää ihan joka viikolle. Mikä on ihanaa. Elämä ei käy yksitoikkoiseksi ja se on varmaan syy että olen pysynyt pirteänä.

Tilasin Prisman verkkokaupasta Sukupolvien silmukat käsityökirjan. Siinä on paljon sukkien ja lapasten malleja. Minulla sattui tuuri, sillä selasin Suomalaisen ja Adlibriksen sivuilta sitä kirjaa, mutta se oli 30,50e. Sitten satuin katsomaan Prisman verkkokaupasta ja siellä sama kirja maksoi vain 18.90e. Aina kannattaa vertailla. Tein löydön.

Joululahjoja olemme ostaneet jo melkoisesti. Itse jouluvalmistelut ja siivoukset aloitamme reilun viikon päästä. Sen jälkeen kun Aapo ja Eela ovat olleet meillä yökylässä kaksi yötä. Sitten voi laittaa jouluvalot (sähkökyntteliköt ikkunoille)ja jouluverhot ikkunoihin. Pesen ikkunat ja ikkunapuitteet sisältäpäin ennen kuin ripustan puhtaat jouluverhot.

Ne juhlamekot, mitkä tilasin lapsen lapsille Lindexiltä olivat tosi laadukkaita ja olen tyytyväinen ostokseeni. Uskon että Tähti ja Taika tykkäävät myös niistä.

Vinkkinä suosittelisin myös Tokmannin ja Hongkongin verkkokauppujoja. Sieltä löytää hyviä ideoita joululahjoiksi tai joulun valmisteluun. Tokmannin verkkokauppaan pääset klikkaamalla mainosbanneria alhaalla.

Koska aloitan joululahjojen hankinnan näin ajoissa ja ostan suurimman osan lahjoista verkkokaupoista ei minulle tule mitään stressiä joulusta. Itse asiassa nautin tästä. Ei kiirettä ei jonotusta eikä tungosta…

Viimeinen neuleprojektini etenee pikkuhiljaa. Mutta tässä on kyllä vielä reilusti aikaa.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_cf5.jpg

Nautittavaa joulun valmisteluaikaa…. – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s