Valmistautuminen

Se että minulla on enää kolmet sukat ja yhdet lapaset tekemättä ennen joulua tietää että joulu on jo lähestymässä. Olen todella jouluihminen. Fiilistelen jo pitkin syksyä käsitöitä tehdessä lähestyvää joulua. Minulle joulu on tärkeä juhla. Ja tärkeintä on saada jakaa aika perheeni kanssa.

Olen saanut myös lapsiini tarttumaan tämän joulun feelistelyn. He ovat jo ilmoittaneet kaikki tulevansa jouluna meille. Se on tärkein joululahja!

Vaikka jouluun on vielä melkein kaksi kuukautta niin se tuntuu jo että se on lähellä. Alan käydä joulukirjojani (viisi) läpi. Se kuuluu jouluun valmistautumiseeni. Kirjoissa on ruoka ja herkkureseptejä ja käsityö ja askarteluohjeita. Kotilieden joululehti tipahti postilaatikkoon torstaina ja selailin innolla uusia reseptejä, jos löytyisi jotakin uutta, minkä voisi toteuttaa. Ostoslistaa täytän pikkuhiljaa. Näin varmistan että tarvikkeita on silloin kun niitä tarvisee.

Minulle joulu ei ole vain ne muutama päivä joulukuussa vaan myös joulunodotusaika. Tiedän että kaikki tämä että alan ajatella joulua jo näin aikaisin on monen mielestä pöhköä, mutta tämä on oma tapani nauttia.

Tänä aamuna käytiin sauvakävelyllä seitsemän kilometriä. Kävelimme melko nopeaa vauhtia niin että tuli ihan hiki, vaikka ulkona on melko viileä sää ja kävi tuulen viima. Olen saanut painoani pudotettua pari kiloa, mistä olen iloinen. Se pääsi taas kerran ryöstäytymään käsistä. Kesällä tuli mökillä herkuteltua, kunnes kun päästiin taas arkeen niin sain asetettua itselleni rajat. Jotenkin on helpompi kotona pitää ruokailussa säännöllisyyttä. Kesällä teki myös se että emme paljoa liikkuneet kun oli niin kuumaa. Pyrimme käymään joka toinen päivä sauvakävelyllä.

Nyt voi alkaa jo hankkia joululahjoja. Nekin on hyvä hankkia pikkuhiljaa. Siten ei synny stressiä. Niin olen tehnyt jo vuosia että hankin joululahjat ajoissa niin ettei tarvitse juuri ennen joulua siinä ruuhkassa tukkaputkella juosta kaupoissa.

Tilasin jo Lindexiltä kaksi juhlamekkoa lapsen lapsille. Lindexillä on vielä jäljellä Mid Season Sale 31.10.18 saakka.

Ajattelin myös käyttää Tokmannin postimyyntiä. Klikkaamalla alla olevaa mainosbanneria pääset suoraan Tokmannin nettikauppaan. Ajattelin katsella sieltä crocseja, missä on karvasisus.

Yksi paikka on vielä mitä voin suositella mistä löytää myös joululahjavinkkejä on Hong Kong:in nettikauppa.

Huolettomamman talviloman vietät, kun turvaat kotisi yllätysvierailta. Hanki Verisuren hälytysjärjestelmä niin sekin huoli on vähempänä.

Ihanaa että näin syksylläkin aurinkopaistaa ja on tosi hyvä ulkoilusää. Liikunnan jälkeen on mukava lämmittää sauna ja rentoutua. Se tuo positiivista energiaa. Puhun omasta kokemuksesta. – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s