Lokakuussa tapahtunut

Ei niin tavallinen lokakuu. On ollut yllättävän lämmin ja aurinkoinen lokakuu. Vain muutama harmaa ja sateinen päivä.

Matkamme Rodokselle sujui hyvin. Minulle oli lievä pettymys Rodoksen luonto. Niin karu ja kuiva. Rodos on suomalaisten suosima matkailukohde. Siksi odotin paikalta paljon. Odotin enemmän nähtävyyksiä ja vihreää luontoa. No tulipahan sekin nyt nähtyä.

Kuopion ja Pyhäjärven autoreissulla oli huono onni matkassa. Mieheni sai ylinopeussakot ja kun menimme illalla Rossoon syömään kolhi autonetupuskuria tienreunan korokkeeseen. Muuten matka oli onnistunut. On se vaan niin mukava olla taas kotona ja arjessa. Olen käyttänyt melkein koko vapaa-aikani neuloessani joululahjoja. Sauvakävelyäkin olemme taas harrastaneet. Sauvakävely on hyvä vastapaino sille että istun niin paljon neule käsissäni.

Nyt meillä ei ole mitään etukäteen suunniteltua menoa tiedossa ennen joulua. Kohta on isänpäivä ja tyttäret perheineen ovat ilmoittaneet vierailustaan silloin. Paistoin pikkupullia eilen. Tein litran pullataikinan pikkupulliksi ja pakastimme suurimman osan niistä. Tarvii tehdä täytekakku ja Sara lupasi paistaa pätkiskakun. Ihana kokoontua taas.

Marraskuussa pitäisi tehdä kolmet lapaset ja kahdet sukat. Sen jälkeen aloitan Suville polvipituiset kirjoneulesukat. Sitten on lahjani melkein valmiit, jos nyt en saa uusia tilauksia.

On ne nuo verkkokaupat hyvä keksintö. En tykkää juosta kaupoilla, vaan tilaan mieluummin verkkokaupasta. Silloin voi hankkia ostokset mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja tutustua tarjontaan kaikessa rauhassa.

Lindexillä on meneillään vielä Mid Season Sale 31.10.18 saakka!

Nuo kuvassa olevat kukat on poimittu Pyhäjärveltä pellolta nyt meidän reissun aikana. Orvokkeja tähän aikaan syksystä. On melko poikkeuksellista. Pirjo-Liisan mies on ne poiminut. En ollut uskoa…

Tokmannilla on tarjouksena 7-veljestä lanka 150g 2 kerää 7,70e!

Nautin kotona olosta ja tästä arjesta! Ei ole kaamosmasennuskaan vielä iskenyt. Saas nähdä kun siirrytään talviaikaan ja pimea tulee aikaisemmin miten silloin käy… -maija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s